Home » Cultură » De ziua lui, Smiley şi Jazzy Jo lansează videoclipul piesei “Present for you”. Echipa HaHaHa semnează coloana sonoră a filmului „Poveste de dragoste” – VIDEO

De ziua lui, Smiley şi Jazzy Jo lansează videoclipul piesei “Present for you”. Echipa HaHaHa semnează coloana sonoră a filmului „Poveste de dragoste” – VIDEO

De ziua lui, Smiley şi Jazzy Jo lansează videoclipul piesei “Present for you”. Echipa HaHaHa semnează coloana sonoră a filmului „Poveste de dragoste” – VIDEO
Publicat: 30.11.2015
De Sfântul Andrei, Smiley (Andrei Maria) şi Jazzy Jo au pregătit un cadou pentru fanii Poveste de dragoste: videoclipul piesei“Present for you”, cu imagini din filmul Poveste de dragoste, proaspăt lansat în cinematografe.

„Avem datoria de a lupta pentru o lume în care există iubire. Iubirea ne defineşte pe noi ca specie. Poveste de dragoste este filmul perfect pentru luna decembrie, pentru oamenii care iubesc. Te vei simţi mai bogat sufleteşte după ce vezi flimul acesta”, spune Smiley.

„Mi-am dorit pentru acest film o coloană sonoră care să ajungă la sufletul spectatorilor iar echipa HaHaHa Production a înţeles exact încărcătura emoţională a filmului. Am avut norocul de a lucra cu cea mai bună echipă”, spune regizorul Cristina Iacob.

Poveste de dragoste este primul love story românesc, lansat în cinematografe vineri, 27 noiembrie. Acţiunea filmului se petrece într-un oraş vechi şi fermecător din Transilvania, unde Sebastian şi Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste.  Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influenţă a trei bărbaţi cu personalităţi puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viaţa de adult şi alegerile unei inimi de copilă.  E vremea Crăciunului şi viata îi rezervă acestei tinere frumoase şi talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească.

Filmul „Poveste de dragoste” a avut premiera, vineri, pe marile ecrane din România, fiind distribuit de Zazu Film.

Pelicula este produsă de MediaPro Entertainment şi Zazu Film şi a rulat în premieră internaţională la Festivalul filmului de dragoste de la Mons, unde a fost selectată în competiţie.

Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob şi Dan Chiriac. Imaginea îi aparţine lui Viorel Sergovici, scenografia este semnată de Călin Papură, iar costumele, de Doina Levintza. Montajul a fost realizat de Ovidiu Văcaru şi Cătălin Cristuţiu, muzica originală aparţine HaHaHa Production, sunetul, lui Dragoş Stanomir, iar mixajul, lui Cristinel Şirli (Creative Sound).

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase