Home » Cultură » Jim Carrey va juca în filmul „Aleister Arcane”: Blestemul meteorologului magician şi show horror

Jim Carrey va juca în filmul „Aleister Arcane”: Blestemul meteorologului magician şi show horror

Jim Carrey va juca în filmul „Aleister Arcane”: Blestemul meteorologului magician şi show horror
Publicat: 24.06.2016
Actorul american Jim Carrey va juca în filmul horror cu scenariu adaptat după cartea de benzi desenate "Aleister Arcane", publicată în 2004, ce spune povestea unui meteorolog din Los Angeles care se întoarce în oraşul natal pentru a fi maestru de ceremonii al unui show horror.
Jim Carrey va juca în filmul „Aleister Arcane”, adaptat după cartea de benzi desenate a autorului de ficţiune horror Steve Niles. Pelicula va fi regizată de tânărul Eli Roth, relatează The Hollywood Reporter.
 
Jim Carrey este şi producător executiv al filmului, în timp ce scenarist va fi Jon Croker, cunoscut pentru „The Woman in Black 2: Angel of Death”. Producătorii sunt David Hoberman şi Todd Lieberman, de la casa de producţie Mandeville Films, cărora li se va alătura şi Michael Aguilar.
 
Cartea de benzi desenate, publicată la editura IDW în 2004, spune povestea unui meteorolog care se întoarce în oraşul natal, pentru a fi maestru de ceremonii al unui show horror. Metamorfozat şi deghizat într-un om de ştiinţă nebun pe nume Aleister Arcane, Green pune în scenă o serie de schiţe înfricoşătoare, până când sponsorii spectacolului sunt şocaţi de cruzimea făţişă a scenetelor. Un incident cu doi copii îl aduce pe Green în instanţă. El va deveni îngrozitor de melancolic şi va muri de inimă rea. Nu după mult timp de la moartea prematură a magicianului Aleister, fenomene bizare încep să se petreacă în oraş. Doar copiii pot dejuca blestemul atroce ce planează asupra oraşului.
 
Cartea de benzi desenate a fost ilustrată de Breehn Burns.
 
Cineastul Eli Roth este faimos pentru filmele horror pe care le-a regizat, printre care se numără francizele „Cabin Fever” şi „Hostel”. Totuşi, în aceste filme nu a jucat niciun actor de renume. Însă, în 2015, Roth a regizat thrillerul „Knock Knock”, în care a jucat Keanu Reeves. De curând, a semnat şi pentru regia remake-ului „Death Wish”, în care va juca Bruce Willis.
 
Canadianul Jim Carrey a devenit cunoscut la începutul anilor ’90, datorită rolurilor din filmele „Ace Ventura: detectivu’ lu’ peşte” şi „Masca”. El a devenit primul actor care a primit un salariu de peste 20 de milioane de dolari, în 1996, graţie peliculei „Tipu’ de la cablu”. Starul canadian s-a remarcat şi în alte comedii cu mare succes de casă, precum „Tăntălăul şi Gogomanul/ Dumb And Dumber”, „The Truman Show”, „Eu, cu mine şi Irene”, „Dumnezeu pentru o zi” şi „Yes Man – Un cuvânt poate schimba totul”.
 
Sursa: mediafax.ro
 
 
                                             10 documentare mai înfricoşătoare decât filmele horror. Ai curajul să le vezi? VIDEO
 
                                             Taverna Vampirilor este cel mai sinistru local din lume (FOTO)
 
 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase