Home » Cultură » Seria „Vikingii” revine la televiziunea History

Seria „Vikingii” revine la televiziunea History

Seria „Vikingii” revine la televiziunea History
Publicat: 07.01.2017
Drama “Vikingii”, plină de catastrofe, răzbunare şi moarte, revine la History cu alte noi zece episoade din cel de-al patrulea sezon duminica, de la ora 22:00, din 15 ianuarie, din cauza unor modificări de program.

După cum spune creatorul şi scenaristul Michael Hirst, aceste episoade aduc “evenimente importante şi cutremurătoare”.

În premiera mijlocului de sezon, reapariţia lui Ragnar în Kattegat porneşte un lanţ de evenimente pe care nimeni – în afară de Seer – nu şi le-ar fi putut imagina. El ajunge acasă pe neaşteptate pentru a vedea ceea ce a devenit fiul său şi pentru a rezolva treburi neterminate cu Regele Ecbert (Linus Roache), în Wessex. Între timp, Lagertha (Katheryn Winnick) plănuieşte o luptă pentru putere în Kattegat şi Bjorn (Alexander Ludwig) se pregăteşte de îndeplinirea visului său de a explora Marea Mediterană într-o nouă barcă construită pentru el de Floki (Gustaf Skarsgård).

“Se întâmplă foarte multe lucruri diferite”, spune Michael Hirst despre aceste noi episoade din cel de-al patrulea sezon. “Intră mult mai adânc în unele zone, în aspectele sentimentale, în relaţii. Are şi bătălii extraordinare, într-adevăr, dar în esenţă este o călătorie foarte, foarte emoţională. Am propulsat “Vikingii” la cel mai înalt nivel al dramei istorice urmând firul poveştii inspirate din evenimente reale, precum navigarea pe Marea Mediterană a lui Bjorn Cot de Fier sau transformarea lui Ivar Fără Os în cel mai de temut războinic din toate timpurile. Nu este povestea unui singur om, ci saga lui Ragnar şi a fiilor săi.”

Al cincilea sezon din ”Vikingii”, în care distribuţia este completată de câştigătorul Globului de Aur® Jonathan Rhys Myers (Dinastia Tudorilor), este în etapa de producţie în Irlanda.

Seria aclamată de critici a creatorului şi unicului scenarist Michael Hirst (Elizabeth – film câştigător al Academy Award şi Emmy, nominalizat la Globul de Aur cu seria „Dinastia Tudorilor”), “Vikingii” este este o saga de familie care spune poveştile remarcabile ale vieţilor şi aventurilor epice ale invadatorilor şi exploratorilor Evului Mediu Întunecat. Hirst este producător executiv împreună cu Morgan O’Sullivan de la World 2000 (Contele de Monte Cristo; Dinastia Tudorilor), Sheila Hockin (Dinastia Tudorilor; Borgia), John Weber de la Take 5 Productions (Dinastia Tudorilor; Borgia), Sherry Marsh, Alan Gasmer şi James Flynn (Dinastia Tudorilor, Borgia). Jana Bennett şi Arturo Interian sunt producătorii executivi din partea History.

Sursa: Mediafax

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

În urmă cu peste un mileniu, adevăratul Ragnar Lodbrok conducea o bătălie legendară care avea să-i asigure un loc în istorie

Despre berserkeri si alte mituri vikinge

Motivul pentru care vikingii plecau în raiduri este unul pe cât de uzual, pe atât de surprinzător: sexul

Vikingii purtau coifuri cu coarne?

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase