Home » Cultură » Animaţii, muzică clasică şi clubbing de iarnă la COOLTURA DE WEEKEND

Animaţii, muzică clasică şi clubbing de iarnă la COOLTURA DE WEEKEND

Animaţii, muzică clasică şi clubbing de iarnă la COOLTURA DE WEEKEND
Publicat: 20.01.2017
În weekend se pune de-un ceai dansant şi se face clubbing de iarnă la Manasia. Pentru romantici, la Ateneu se cântă muzică clasică din Persia,brodată pe versurile poeţilor sufiţi Hafez şi Rumi. Dacă doriţi un weekend cozy în familie,aveţi animaţiile "Sing" şi "Ozzy. Marea evadare" la Elvire Popesco.

CINEMA Filme pentru întreaga familie, sâmbătă şi duminică, la Cinema Elvira Popescu

Sâmbătă 21 ianuarie – ora 11:00 va rula filmul „Ozzy – marea evadare”, iar duminică 22 ianuarie, ora 11:00, puteţi urmări „Sing”.

Iată o scurtă cronică pentru animaţiile din weekend:

„Sing”, regia: Garth Jennings, Christophe Lourdelet

Producătorii americani de la Illumination Entertainment (faimoşi pentru animaţiile mainstream „Despicable Me” şi „The Secret Life of Pets”) revin cu un musical în care Matthew McConaughey împrumută vocea unui ursuleţ koala cu pasiune pentru showbiz-ul sclipitor. Pasional şi emotiv, marsupialul este însoţit la concursul de talente pentru voci briliante de un porcuşor spinos, cu vocea actriţei Scarlett Johansson, un porc domestic pe care-l joacă Reese Witherspoon şi un şoricel oportunist, interpretat de Seth Macfarlane.

Trailer-ul aici.

„Ozzy. Marea evadare”, regia: Nacho La Casa

Familia Martin pleacă în călătorie, dar căţelul Ozzy nu îi poate însoţi. De aceea familia i-a găsit un loc ideal unde va fi lăsat, o pensiune canină cu tot confortul. Dar locul acesta se dovedeşte a fi doar de faţadă, pensiunea este, de fapt, o capcană construită de un diabolic răpitor de câini. Ozzy ajunge în adevărata „pensiune” Pârâul Albastru, o închisoare pentru câini, condusă de alţi câini. El trebuie să înfrunte pericolele şi să conteze pe ajutorul noilor săi prieteni, Chester, Fronky şi Doc, pentru a scăpa şi a ajunge în siguranţă acasă. Ozzy, o comedie pentru copiii de toate vârstele, un film de aventuri despre prietenie, curaj şi puterea de a ieşi cu bine dintr-o situaţie dificilă. Vocile câinilor sunt asigurate de actorii Michelle Jenner, José Mota, Guillermo Romero, Dani Rovira, Benjamin Nathan-Serio, informează cinemagia.ro.

Pagina de Facebook a evenimentului aici.

CONCERT Muzica Persiei în premieră la Ateneul Român, sâmbătă, la Filarmonica „George Enescu”

Filarmonica „George Enescu” prezintă în premieră un concert de muzică clasica persană în data de 21 ianuarie 2017, ora 19.00 la Sala mica a Ateneului Român. Concertul face parte din Turneul Naţional „Comorile Persiei”, organizat de Asociaţia Culturală „Nirmal Art” şi care conţine concerte, workshop-uri şi conferinţe ce se vor desfăşura în importante instituţii de cultură din România.

Interpretează Saeed Dadkhah şi Hossein Sanaei (Iran), cărora li se va alătura percuţionistul Avadhut Kasinadhuni (India). Melodiile seducătoare ale maqamurilor vor fi interpretate la instrumente specifice – setar, kamancheh, tabla – şi vor fi brodate pe versurile poeţilor sufiţi Hafez şi Rumi.

Pagina de Facebook a evenimentului aici.

PETRECERE Ceai dansant, sâmbătă, la Manasia Hub

Băuturi calde şi reci, cu sau fără acid, cu sau fără alcool, minim două pisici (locatare la Manasia) şi un munte de zăpadă supus sculpturii în curte. Mişcările de dans facilitează o condiţie fizică optimă, în ciuda impedimentelor meteo. Practicaţi clubbing de iarnă la Manasia.

Pagina de Facebook a evenimentului aici.

Sursa: Mediafax

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

COOLTURA de WEEKEND. Bucureştii lui Caragiale şi Ziua Ţuicii. Intrarea e liberă ca pasărea cerului

COOLTURA de Weekend: Filmele de la Cannes la Bucureşti şi Noaptea Caselor

Templu al artei şi culturii româneşti, ATENEUL ROMÂN a fost construit din leul primit de la fiecare român. ”Trebuia oare neapărat ales acest loc ‘la marginea oraşului?’ ”

Cele mai bune 15 filme ale anului 2016. De la animaţii la thrillere erotice

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase