Home » Cultură » Cursurile lunii februarie la Fundaţia Calea Victoriei: De la Astrologie la Istoria Religiilor

Cursurile lunii februarie la Fundaţia Calea Victoriei: De la Astrologie la Istoria Religiilor

Cursurile lunii februarie la Fundaţia Calea Victoriei: De la Astrologie la Istoria Religiilor
Publicat: 01.02.2017
Printre cursurile oferite de Fundaţia Calea Victoriei în luna februarie se numără: "Introducere în Cultura Japoneză", "Echilibrul casei mele. Atelier de Feng -Shui", "Introducere în Istoria Religiilor" şi "Introducere în Astrologie: Antichitate, Renaştere şi Modernitate."
„Be my funny Valentine! În februarie, împarte pasiunea cu persoana iubită sau cu un prieten!” este sloganul sub care organizatorii prezintă cursurile lunii februarie la Fundaţia Calea Victoriei, notează Mediafax
 
„În februarie suntem visători, ne imaginăm deja cum vor arăta pomii înfloriţi, ne simţim mai îndrăgostiţi şi tare curioşi. Vino la Fundaţia Calea Victoriei să afli teme noi de povestit, subiecte ingenioase sau tehnici de seducţie care să te facă mai fermecătoare sau mai charismatic, în grupul tău de prieteni sau la job.”, îndeamnă reprezentanţii Fundaţiei Calea Victoriei.
 
Pentru un loc plătit în perioada 1-10 februarie, Fundaţia oferă încă un loc, gratuit. Promoţia nu se cumulează cu alte oferte şi promoţii. Promoţia este valabilă în perioada 1-10 februarie.
 
Iată cursurile incluse în oferta lunii februarie: „Introducere în Cultura Japoneză”, din 2 Februarie, curs în 3 şedinţe, Atelier de Leadership, în 4 Februarie, eveniment, „Conacele României– o istorie ascunsă”, în 4 Februarie, „Pictoriţe celebre şi povestea lor fabuloasă”, din 9 Februarie, curs în 3 întâlniri, „Echilibrul casei mele. Atelier de Feng – Shui”, din 13 Februarie, curs în 4 întâlniri, „Introducere în Filozofia Reîncarnării”, din 15 Februarie, curs în 4 întâlniri, „Introducere în Istoria Religiilor”, din 17 Februarie, curs în 5 întâlniri, „How To Be a Lady: Exerciţii de feminitate”, din 20 Februarie, curs în 3 întâlniri, „Introducere în Astrologie: Antichitate, Renaştere şi Modernitate”, din 21 Februarie, curs în 3 întâlniri, „Bunele Maniere şi eticheta în societate”, din 22 Februarie, curs în 3 întâlniri.
 
Fundaţia Calea Victoriei este o instituţie culturală independentă care concepe din 2007 cursuri şi evenimente în domenii culturale şi de dezvoltare personală. Misiunea fundaţiei este să inspire tinerii şi adulţii prin arte şi ştiinţe umaniste, abordate într-o manieră interactivă.
 
Mai multe detalii despre cursurile lunii februarie se regăsesc aici.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase