Home » Cultură » Pare MACABRU! O biserică din Roma este decorată cu mii de schelete umane. ”Ce suntem acum, aşa vei fi şi tu” – VIDEO

Pare MACABRU! O biserică din Roma este decorată cu mii de schelete umane. ”Ce suntem acum, aşa vei fi şi tu” – VIDEO

Pare MACABRU! O biserică din Roma este decorată cu mii de schelete umane. ”Ce suntem acum, aşa vei fi şi tu” – VIDEO
Publicat: 05.03.2017
Deşi nu are menirea de a transmite un mesaj macabru, biserica Santa Maria della Concezione dei Cappuccini din Roma, Italia, este impresionantă prin decoraţiunile constituite din mai mult de 4.000 de schelete umane.

Cripta bisericii, cunoscută şi sub numele de Cripta Capuchin, este cel puţin specială. Este decorată cu oase de la mii de oameni atârnate de pereţi şi de tavan, relatează Curiosity.

Totul este în onoarea morţilor. În 1631, călugării au plecat de la Fântâna Trezi şi s-au mutat în Santa Maria della Concezione. Fratele Papei a ordonat ca grupul de călugări să aducă cu ei pe călugării decedaţi. Când au ajuns, au devenit destul de creativi.

Totuşi, mesajul este unul de umilinţă şi modestie în faţa morţii. O placă spune: „Ce eşti acum, noi am fost odată; ce suntem acum, aşa vei fi şi tu”. Călugării au scris acest pasaj şi au decorat cripta în aşa fel încât să amintească faptul că trebuie să fie mereu pregătiţi pentru Dumnezeu şi că moartea poate veni în orice moment.

De asemenea, există camere care sunt destinate anumitor părţi ale corpului, precum „Cripta fluierului piciorului şi a femurului” sau „cripta pelvisului”.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Descoperire fără precedent a peste 200 de schelete sub un supermarket din Paris

Cea mai înaltă biserică din lume se erodează din cauza persoanelor care urinează la baza ei

O biserică din lemn rezistă de peste 750 de ani fără să aibă niciun cui în ea. Este în totalitate din lemn

Cea mai ÎNFRICOŞĂTOARE biserică din lume – FOTO, VIDEO

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase