Home » Cultură » Iubitorii de cultură sunt invitaţi pe Calea Victoriei la Ziua Porţilor Deschise a Fundaţiei Caea Victoriei

Iubitorii de cultură sunt invitaţi pe Calea Victoriei la Ziua Porţilor Deschise a Fundaţiei Caea Victoriei

Iubitorii de cultură sunt invitaţi pe Calea Victoriei la Ziua Porţilor Deschise a Fundaţiei Caea Victoriei
Publicat: 09.06.2017
Fundaţia Calea Victoriei îi invită pe iubitorii de cultură să îi treacă pragul la Ziua Porţilor Deschise 2017,eveniment ce va avea loc sâmbătă,10 iunie,între orele 11:00–18:00,aşteptându-i pe vizitatori cu ateliere de psihologie şi dezvoltare personală, istoria artei, modă,frumuseţe, astronomie etc.
Toţi cei interesaţi de eveniment vor face cunoştinţă cu o parte dintre lectorii fundaţiei şi vor beneficia de ateliere gratuite în domenii care vor putea fi aprofundate ulterior la şcolile de vară: psihologie şi dezvoltare personală, istoria artei, modă şi frumuseţe, astronomie, scenaristică, animaţie japoneză, muzică, religie şi mistică. La final, participanţii vor primi un voucher în valoare de 50 de lei, pe care îl vor putea folosi ca avans pentru cursurile din programul cursurilor din perioada iunie-august.
 
Evenimentul este, în acelaşi timp, o ocazie excelentă pentru oricine să descopere povestea unei instituţii culturale independente care, cu zece ani în urmă, a avut ideea să promoveze educaţia umanistă ca alternativă de petrecere a timpului liber. Mii de bucureşteni au urmat cel puţin un curs aici şi, pentru că inteligenţa şi gustul pentru frumos nu se demodează niciodată, majoritatea au revenit în casa răcoroasă de pe Popa Soare, la numărul 40.
 
La adresa www.victoriei.ro, cei interesaţi pot intra pentru a-şi alege participarea la altelierul preferat dintre cele 14 ateliere cu INTRARE LIBERĂ din programul Zilei Porţilor Deschise. Înscrierea se face pe mail, la adresa [email protected], menţionând tema aleasă.
 
Citeşte continuarea pe Mediafax.
 
Vă recomandăm să citiţi şi urmăroarele articole:
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase