Home » Cultură » Armand Assante: ”Pentru a-mi întregi viziunea asupra lumii paranormalului am început să citesc Cioran”

Armand Assante: ”Pentru a-mi întregi viziunea asupra lumii paranormalului am început să citesc Cioran”

Armand Assante: ”Pentru a-mi întregi viziunea asupra lumii paranormalului am început să citesc Cioran”
Publicat: 21.10.2017
Actorul Armand Assante este prezent, vineri, la Dracula Film Festival pentru proiecţia horror-ului fantasy „The Wanderers”. Acesta a declarat că pentru a avea o viziune de ansamblu asupra paranormalului a început să citească Emil Cioran, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Filmul „The Wanderers” este înscris în competiţia filmelor de lungmetraj din cadrul celei de-a V-a ediţie a Dracula Film Festival. La proiecţie a fost prezent actorul Armand Assante, care s-a întâlnit şi cu autorităţile braşovene, dar şi cu o serie de cinefili împărtăşindu-le acestora primele impresii despre oraşul de la poalele Tâmpei.
 
Armand Assante a mărturisit că ideea de a juca în acest film a venit de la un prieten care i-a propus un proiect nou, care explorează un domeniu atrăgător şi aparte, paranormalul.
 
„Filmul are practic la bază ideea despre energiile care fac parte din univers şi călătoresc prin univers. Ideea în sine se reduce la noţiunea de suflet. Este vorba despre cum un spirit poate afecta spiritul altcuiva şi îl poate lua în stăpânire. M-a atras tocmai ideea cum un spirit poate bântui alte spirite, cum arată de fapt călătoria unui suflet. De fapt toate dramele urmăresc călătoria eroului principal. În acest film este analizat drumul sufletului personajului principal, care doar la capătul drumului îşi dă seama cât de mult a fost invadat de alt spirit. Este de fapt o dilemă a sufletului uman”, a spus actorul într-o conferinţă de presă.
 
Acesta a mai destăinuit publicului prezent că pentru a-şi întregi viziunea asupra lumii paranormalului a început să studieze opera filosofului Emil cioran.
 
Citeşte continuarea pe Mediafax.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase