Home » Cultură » „The Emoji Movie” a fost premiat cu Zmeura de Aur pentru cel mai prost film al anului 2017

„The Emoji Movie” a fost premiat cu Zmeura de Aur pentru cel mai prost film al anului 2017

„The Emoji Movie” a fost premiat cu Zmeura de Aur pentru cel mai prost film al anului 2017
Publicat: 04.03.2018
Animaţia "The Emoji Movie", de Tony Leondis, a fost premiată cu Zmeura de Aur pentru cel mai prost film al anului 2017, la cea de-a 38-a ediţie Razzie Awards, trofee decernate celor mai proaste prestaţii din cinematografie, informează The Hollywood Reporter.
„The Emoji Movie”, calificat de organizatori drept „ra..t vorbitor”, este primul lungmetraj animat care primeşte acest premiu în istoria de 38 de ani a trofeelor.
 
Organizatorii au mai spus despre filmele nominalizate anul acesta că au atins „un nivel toxic de lipsă de originalitate”.
 
Câştigătorii ediţiei de anul acesta a premiilor Zmeura de Aur au fost anunţaţi sâmbătă, pe canalul de YouTube al fundaţiei organizatoare, cu o zi înainte de gala Oscar, aşa cum se obişnuieşte.
 
„The Emoji Movie” a primit patru premii Razzie din zece nominalizări, pentru cel mai prost film, cel mai prost scenariu, cel mai prost regizor şi cel mai prost cuplu pe marele ecran, „oricare doi emoji” din distribuţie.
 
Tom Cruise a primit Zmeura de Aur pentru cel mai prost actor, pentru rolul din „Mummy”. Starul american, nominalizat de trei ori la premiile Oscar, mai are un trofeu Razzie, pentru cel mai prost cuplu pe marele ecran, cu Brad Pitt, în filmul din 1994 „Interview with the Vampire”.
 
Actorul Tyler Perry a primit premiul pentru cea mai proastă actriţă, pentru rolul din „Boo 2! A Madea Halloween”, al zecelea film în care cineastul se îmbracă în ţinute feminine.
 
Citeşte continuarea pe Mediafax.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase