Home » Descopera in Romania » THERME Bucureşti: Cum arată cel mai mare centru din Europa de wellness şi relaxare bazat pe ape termale care s-a deschis astăzi lângă Bucureşti. Care sunt preţurile – FOTO + VIDEO

THERME Bucureşti: Cum arată cel mai mare centru din Europa de wellness şi relaxare bazat pe ape termale care s-a deschis astăzi lângă Bucureşti. Care sunt preţurile – FOTO + VIDEO

Publicat: 14.01.2016
Therme Bucureşti, centrul de wellness, relaxare şi entertainment bazat pe ape termale a fost deschis jastăzi la Baloteşti, lângă Bucureşti, după o investiţie de peste 50 milioane euro, estimează că va avea între 800.000 şi 1 milion de vizitatori pe an.

Construcţia centrului a început în octombrie 2013, investiţia aparţinând grupului austriac A-Heat.

Vezi aici GALERIA FOTO!

Preţurile biletelor de intrare încep de la 39 de lei.

Potrivit dezvoltatorilor, Therme Bucureşti este cel mai mare centru european de wellness, relaxare şi entertainment bazat pe ape termale. Investiţia a fost dezvoltată pe un teren de 250.000 mp, are o suprafaţă totală de peste 30.000 mp şi o capacitate de 4.000 de persoane simultan.

Imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto

Investitorii proiectului spun că din martie va fi deschisă şi una din piscinele exterioare. În plus, din aprilie va exista şi un mijloc de transport între oraş şi centrul de wellness, contra cost.

„Vizitatorii vor fi nevoiţi să fac duş înainte de a intra în centru, dar şi la ieşire. Apa recirculă o dată la patru ore şi se împrospătează cu 15% din volumul ei în fiecare zi. Avem 65 de duşuri din marmură cristalină, 20 de tobogane (din care şapte pentru copii) şi şase saune”, a declarat miercuri Stelian Iacob, administratorul proiectului.

Galerie foto

vezi galeria
14 foto

El a afirmat că investiţia are aviz de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi este proiectată să reziste la cutremure cu o magnitutine de 9. La construcţia proiectului care va fi operat de grupul Wund au participat 1.500 de persoane.

Apa termală de la Therme Bucureşti este extrasă de la o adâncime de peste 3.100 de metri. Investiţia are peste 800.000 de plante, din care 25 de specii de palmieri aduşi din Florida (SUA), Malaezia şi Thailanda. Temperatura apei din piscine este de 33 °C, iar cea a aerului între 29 şi 30 °C.

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase