Home » Descopera in Romania » Dino Parc Râşnov, una dintre cele mai vizitate atracţii turistice din România, aniversează 2 ani de la deschidere

Dino Parc Râşnov, una dintre cele mai vizitate atracţii turistice din România, aniversează 2 ani de la deschidere

Publicat: 14.06.2017
Dino Parc Râşnov, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, a împlinit doi ani de la deschidere. Dino Parc Râşnov se clasează în top 3 cele mai vizitate atracţii turistice din Braşov după Castelul Bran şi Cetatea Râşnov.

În ultimul an, Dino Parc Râşnov a reprodus în premieră în mărime naturală cel mai mare animal zburător (pterozaur) din lume, Hatzegopteryx Thambema, descoperit în Ţara Haţegului, care putea face înconjurul pământului în zbor fără să se oprească. De asemenea, în cadrul parcului au fost deschise în acest an alte două expoziţii ştiinţifice inedite: un meteorit real, extrem de rar, descoperit pe teritoriul României, şi un cuib de ouă reale de dinozaur. 

“Numărul mare de vizitatori din acest an şi reacţiile pozitive pe care le primim în continuare ne asigură că ceea ce facem aici este un lucru bun, atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari iar acest lucru ne obligă să ne dezvoltăm în continuare şi să ne îmbunătăţim serviciile. Cred că modul în care am obţinut aceste rezultate ţine de felul în care reuşim să găsim echilibrul între petrecerea timpului liber în mod distractiv şi creativ şi componenta educativă extrem de importantă a parcului. Din acest punct de vedere suntem mândri că am reuşit să devenim un muzeu în aer liber şi să fim parteneri şi susţinători ai comunităţii ştiinţifice din România”, a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc.

Până în prezent, parcul a înregistrat 700.000 de vizitatori şi o cifră de afaceri de 18.189.852 lei.

Click pe imagine pentru a o mări. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:  
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase