Home » D:News » Terry, berbecul cu o ciudată malformaţie a devenit vedetă pe internet (VIDEO)

Terry, berbecul cu o ciudată malformaţie a devenit vedetă pe internet (VIDEO)

Publicat: 05.10.2012
Berbecul Terry s-a născut cu o malformaţie incredibilă: el are capul întors „cu susul în jos”. Animalul a fost observat la o fermă în Marea Britanie, iar acum, a devenit foarte cunoscut datorită unui britanic care l-a filmat şi a postat video-ul pe Youtube.

Curiozitatea pe care a stârnit-o acest exemplar a făcut ca, în doar 5 zile, filmarea să depăşească 50.000 de vizualizări. Cu toate că, mulţi privitori s-au întrebat dacă nu cumva oaia arăta astfel deoarece a fost filmată dintr-un unghi ce înşela privirea, Allan McNamara, cel care a publicat filmarea, susţine că video-ul este cât se poate de real. 

Terry, berbecul cu o ciudată malformaţie a devenit vedetă pe internet

McNamara, un tehnician IT în vârstă de 30 de ani crede că malformaţia a apărut datorită faptului că Terry are o problemă la coloane vertebrală. Totuşi, în ciuda acestui fapt, animalul nu pare a avea dureri. „A trebuit să îi punem un nume, şi i-am spus Terry. Nu ştiu de ce, dar mi s-a părut că i se potriveşte. Animalul trăieşte liniştit şi a fost consultat de un veterinar. Terry se mişcă, doarme şi se hrăneşte la fel ca orice altă oaie”, susţine McNamara. 

Sursa: Medical Daily

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase