Home » D:News » Cucereşte cei mai înalţi munţi din lume cu ajutorul Google Maps (Vedere panoramică la 360 de grade)

Cucereşte cei mai înalţi munţi din lume cu ajutorul Google Maps (Vedere panoramică la 360 de grade)

Publicat: 19.03.2013
Vrei să vezi cum e să cucereşti cei mai înalţi munţi din lume fără riscul de a fi prins într-o avalanşă sau chiar de a aluneca? Acum toată lumea are ocazia să facă acest lucru cu ajutorul serviciului Google Maps.

Persoanele care vor să exploreze lumea stând în faţa calculatorului sunt invitaţi să realizeze aceste aventuri virtuale spre Aconcagua, din America de Sud, Kilimanjaro, din Africa, Muntele Elbrus şi Muntele Everest. 

„Fie că studiezi muntele pentru a-ţi planifica următoarea aventură, fie că îl explorezi stând în casa ta confortabilă şi călduroasă, sperăm că te vei bucura de aceste imagini realizate de pe acoperişul lumii”, a declarat Dan Fredinburg. 

„Cu ajutorul Google Maps te poţi transporta imediat pe aceste vârfuri muntoase, bucurându-te de privelişte fără a te teme de avalanşe, alunecări de teren, crevase şi alte pericole legate de starea vremii”, a mai adăugat Fredinburg.

Munţii pe care au urcat alpiniştii Google sunt trecuţi în lista Seven Summits, adică în topul celor mai înalţi munţi de pe cele şapte continente. 

Mânăstirea Tengboche, Khumjung, Nepal


Pampa de Lenas, Argentina


Casa de Piedra, Argentina


Camp 1, Argentina


Camp 2, Argentina


Aconcagua Summit, Argentina


Shira Camp, Kilimanjaro, Tanzania


Kala Patthar, Everest, Nepal

Sursa: AFP

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase