Home » D:News » Trei americani au intrat în Cartea Recordurilor Guinness cu un nou record de privit la televizor (VIDEO)

Trei americani au intrat în Cartea Recordurilor Guinness cu un nou record de privit la televizor (VIDEO)

Trei americani au intrat în Cartea Recordurilor Guinness cu un nou record de privit la televizor (VIDEO)
Publicat: 16.01.2014
Trei tineri americani au intrat în Cartea Recordurilor Guinness, stabilind un nou record de privit la televizor, după ce au urmărit timp de 87 de ore diverse programe TV, în patru zile consecutive, la târgul de produse electronice CES de la Las Vegas, informează hollywoodreporter.com.

Cei trei tineri, Dan Jordan, Spencer Larson şi Chris Laughlin, originari din Las Vegas, au petrecut 87 de ore urmărind diverse programe de televiziune într-o cabină specială expusă de producătorul TiVo la târgul CES 2014.

Voluntarii au avut dreptul la pauze de cinci minute la fiecare oră, pentru a merge la toaletă sau pentru a dormi, şi au doborât astfel precedentul record stabilit în 2012, atunci când doi californieni au urmărit un veritabil „maraton” de episoade din serialul „The Simpsons” timp de 86 de ore.

Cei trei tineri din Las Vegas au avut însă dreptul de a cumula pauzele de cinci minute pe care nu şi le-au luat, astfel încât cea mai mare pauză luată de unul dintre ei, pentru a dormi, a fost de 80 de minute.

Voluntarii au avut dreptul să mănânce şi să bea în timp ce priveau la televizor şi puteau să schimbe programele, însă nu au avut dreptul de a citi sau de a vorbi la telefon.

După doborârea acestui record, cei trei tineri americani au împărţit un premiu de 5.000 de dolari şi au primit mai multe premii individuale – un televizor, un sistem TiVo Roamio cu asistenţă tehnică pe viaţă, un iPad, un sistem Sonos, un scaun special pentru jocurile video şi un abonament gratuit la platforma online Netflix.

CES (Consumer Electronics Show) este un prestigios târg internaţional de produse electronice şi de tehnologie la care participă companii majore din lumea întreagă şi cunoscuţi profesionişti din aceste domenii. CES este organizat în fiecare an în luna ianuarie la Convention Center din oraşul american Las Vegas. Ediţia din 2014 a avut loc în perioada 8-11 ianuarie.

Surse: Mediafax, Tivo

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase