Home » D:News » 4 sfaturi pentru o poză de profil perfectă. Detaliile de care trebuie să ţineţi cont

4 sfaturi pentru o poză de profil perfectă. Detaliile de care trebuie să ţineţi cont

4 sfaturi pentru o poză de profil perfectă. Detaliile de care trebuie să ţineţi cont
Publicat: 30.05.2014
Peste 33% dintre cupluri se cunosc acum online, iar numărul lor este în continuă creştere. De aceea, pentru cei singuri, care îşi caută online un partener, poza de profil este esenţială.

Deşi pare simplu, este foarte greu să găseşti o poză perfectă pentru profil, mai ales că prima impresie contează când vine vorba de căutarea unui partener.

Iată câteva sfaturi de care ar fi bine să ţineşi cont pentru a avea succesul dorit.

1. Mare atenţie de editarea pozei! Nu folosiţi Photoshop şi nici nu tăiaţi din poză alte persoane, pentru că aceste modificări sunt imediat observate.

Persoanele interesate vor rămâne cu o impresie prostă despre voi, vor crede că nu sunteţi interesaţi de detalii. La fel, nu vă fotografiaţi lângă obiective turistice celebre, pentru că atunci nimeni nu se mai uită la chipul vostru. Portretul trebuie să fie în prim plan, pe un fundal care să nu distragă atenţia.

2. Evitaţi pozele de tip selfie. Chiar dacă sunt la modă, de obicei foarte puţine sunt cu adevărat reuşite.

În primul rând, evitaţi pozele care sugerează narcisismul, cum sunt cele făcute în oglinda de la baie sau la bustul gol (în cazul bărbaţilor). Acestea lasă impresia de superficialitate.

Nici ochelarii de soare nu dau bine în poza de profil, pentru că sugerează că aveţi ceva de ascuns. Contactul vizual, privirea, sunt detalii importante, pentru că inspiră încredere.

3. Detaliile contează. Nu vă fotografiaţi cu un machiaj excesiv, dar aveţi grijă să vă puneţi în valoare aspectele pozitive şi să ascundeţi pe cât posibil amănuntele de care nu sunteţi prea mulţumiţi.

4.Nu folosiţi ca poză de profil o fotografie în care apăreţi alături de altcineva. Nici pozele de grup nu sunt indicate, este posibil ca un potenţial partener să fie mai interesat de o altă persoană din poză decât de voi.

Sursa: Michigan Chronicle

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase