Home » D:News » Cel mai spectaculos bar din lume, votat de străini, se află în centrul Bucureştiului. Cum arată? (FOTO)

Cel mai spectaculos bar din lume, votat de străini, se află în centrul Bucureştiului. Cum arată? (FOTO)

Publicat: 17.07.2014
Ce poţi face în centrul vechi al Bucureştiului cu un spaţiu de 100 de metri pătraţi şi cu 18 biciclete de colecţie? Un bar inedit, care va deveni o afacere de succes şi un local promovat chiar de publicaţiile străine.

Barul Bicicleta a fost deschis acum un an şi jumătate şi se află pe strada Şelari, aproape de intersecţia cu Lipscani.

Amplasat la etajul al doilea al unei clădiri care are la parter un bar cu terasă, iar la primul nivel un club de striptease, barul Bicicleta cu cele 62 de locuri pe scaune (care sunt de fapt şei de bicicletă) este o destinaţie pentru cunoscători sau pentru cei care au auzit de loc şi vor să vadă ei înşişi ce şi cum.

De altfel, jumătate dintre clienţi sunt fideli, mai exact revin la fiecare 2-3 zile.

Localul a fost deschis în primele zile din 2013, după aproape un an de căutări pentru un nou spaţiu. Ştefan Ciobotaru se află la a doua încercare de business în centrul istoric al Capitalei, anterior având un skate shop (magazin dedicat pasionaţilor de sport) trans-for-mat ulterior într-un hibrid bar-magazin.

„La un moment dat nu ne-am mai înţeles cu proprietarii, care ne cereau o chirie foarte mare. Ne-am dat seama că nu ne-am mai fi putut recupera banii, aşa că am închis.“

Citiţi mai multe pe businessmagazin.ro

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase