Home » D:News » Una din cele mai înalte clădiri din lume, urmărită de un ghinion teribil. Coincidenţele stranii care o pun în pericol (FOTO)

Una din cele mai înalte clădiri din lume, urmărită de un ghinion teribil. Coincidenţele stranii care o pun în pericol (FOTO)

Publicat: 04.08.2014
Lotte World Tower din Seul, Coreea de Sud ar trebui să fie gata în anul 2016, când va deveni cea de a şasea clădire din lume ca înălţime. Va avea peste 550 de metri, respectiv 123 de etaje.

Deocamdată lucrările au fost oprite, autorităţile cerând o expertiză care va dura 4 luni şi la care vor lua parte specialişti din întreaga lume.

Subsolul clădirii a fost inundat şi este posibil ca apa să provină dintr-un lac aflat în apropiere, care a început să sece.

În plus, în cartierul din apropiere, Songpa, au apărut mai multe cratere mici, care ar putea să fi fost provocate de ridicarea acestei construcţii.

Găuri apărute inexplicabil pe străzile din Seul    Găuri apărute inexplicabil pe străzile din Seul

Experţii nu ştiu deocamdată dacă aceste evenimente sunt legate între ele şi produse de lucrările la turn, sau dacă sunt doar coincidenţe, care pun însă în pericol finalizarea lucrărilor.

Proiectul Lotte World Tower a fost aprobat acum 13 ani, dar construcţia a început abia în anul 2011.

Primele probleme au apărut în acest an, în luna iunie, odată cu descoperirea micilor cratere pe străzile din apropiere.

Până în prezent sunt terminate doar 70 de etaje din cele 123.

Sursa: Gizmodo

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase