Home » D:News » Românii pot cumpăra începând de astăzi 2 tipuri de minidrone controlate de pe smartphone sau tabletă

Românii pot cumpăra începând de astăzi 2 tipuri de minidrone controlate de pe smartphone sau tabletă

Publicat: 27.08.2014
Orange România a lansat în ofertă două minidrone care pot fi controlate de pe smartphone şi tabletă şi pot fi utilizate pentru realizarea de fotografii sau clipuri video, a anunţat miercuri operatorul de telecomunicaţii.

Minidronele Rolling Spider şi Jumping Sumo pot fi controlate cu ajutorul unei aplicaţii gratuite, FreeFlight 3, pentru dispozitive iOS, Android, Windows 8.1 şi Windows Phone 8.1.

Prima dronă se poate deplasa atât în aer, cât şi pe sol, pe pereţi şi chiar pe tavan. Aceasta este echipată cu o cameră verticală, poziţionată sub fuselaj, care o ajută să se stabilizeze în timpul zborului şi să realizeaze fotografii în aer liber sau în interior.

Drona are autonomie de 8 minute şi funcţionează cu o baterie reîncărcabilă.

Jumping Sumo este echipată cu două roţi retractabile, se poate deplasa cu o viteză maximă de 2 metri/secundă şi are o autonomie de 20 de minute.

Aceasta este echipată cu obiectiv superangular care trimite imagini video în direct pe ecranul smartphone-ului sau tabletei pilotului şi poate realiza fotografii şi videoclipuri pe care le poate stoca pe un stick micro-USB conectat în prealabil la ea.

Cele două minidrone vor fi disponibile atât în Orange shop, cât şi în magazinul online, la preţul de 169 euro pentru Parrot Jumping Sumo, respectiv 109 euro pentru Parrot Rolling Spider.

Surse: Mediafax, Orange

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase