Home » D:News » Momentul în care un bolnav de Ebola, declarat mort, revine la viaţă înainte de a fi incinerat (VIDEO)

Momentul în care un bolnav de Ebola, declarat mort, revine la viaţă înainte de a fi incinerat (VIDEO)

Momentul în care un bolnav de Ebola, declarat mort, revine la viaţă înainte de a fi incinerat (VIDEO)
Publicat: 06.10.2014
Relatările despre bolnavii de Ebola care par să se întoarcă uneori din morţi au fost considerate până acum pură fantezie a martorilor care au asistat la epidemia devastatoare din mai multe state din Africa.

Acum, o filmare realizată de postul de televiziune ABC News, în cadrul emisiunii Good Mornind America a surprins în direct momentul în care un bărbat declarat mort revine la viaţă, cgiar în timp ce echipele speciale se pregateau să-l ducă la crematoriu.

Richard Basser, editorul pe probleme de sănătate al ABC News relata despre modul în care echipele intervin rapid la fiecare deces, pentru a preveni eventuale contaminări.

În spatele jurnalistului, oameni în costume de protecţie dezinfectează zona de lângă un cadavru şi apoi mută trupul într-un sac de platic, pentru a fi dus la crematoriu.

Chiar atunci bărbatul începe să mişte şi este dus de urgenţă cu o ambulanţă, în uralele mulţimii care se strânsese pe marginea străzii.

Din păcate, epidemia este atât de gravă în Liberia încât nu mai sunt locuri libere în spitale şi bolnavii nu pot primi ajutorul de care au nevoie.

Sursa: Newsweek

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase