Home » D:News » Cât de mult vă iubiţi maşina? Votaţi şi puteţi câştiga!

Cât de mult vă iubiţi maşina? Votaţi şi puteţi câştiga!

Cât de mult vă iubiţi maşina? Votaţi şi puteţi câştiga!
Publicat: 17.10.2014
ProMotor, cel mai puternic brand al pieţei publicaţiilor auto din România, a lansat, joi, un sondaj menit să măsoare satisfacţia posesorilor de maşini.

Derulat în perioada 16 octombrie-20 noiembrie 2014 , sondajul îşi propune să întocmească un clasament al celor mai iubite branduri şi modele auto din România.

Sondajul Satisfacţiei Posesorilor de Maşini din România este cea mai bună ocazia de a vă declara iubirea faţă de maşina pe care o deţineţi. Tot ce trebuie să faceţi este să completaţi acest chestionar.

Pe lângă satisfacţia de a vă vedea maşina în topul clasamentului, aveţi şansa să câştigaţi unul dintre premiile puse la bătaie.

Este cel mai mare sondaj de acest gen realizat vreodată de o publicaţie auto din România. Veţi avea ocazia să punctaţi confortul, fiabilitatea şi dotările multimedia de care dispune maşina dumneavoastră.

Studiul se desfăşoară pe o perioadă de cinci săptămâni, iar la sfârşit va ieşi la iveală ierarhia celor mai iubite mărci şi modele de maşini din România. Succes!

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase