Home » D:News » Prima asistentă americană infectată cu Ebola apare într-o înregistrare, pe patul de spital. VIDEO emoţionant

Prima asistentă americană infectată cu Ebola apare într-o înregistrare, pe patul de spital. VIDEO emoţionant

Prima asistentă americană infectată cu Ebola apare într-o înregistrare, pe patul de spital. VIDEO emoţionant
Publicat: 17.10.2014
Prima asistentă medicală contaminată cu virusul Ebola în Statele Unite apare zâmbitoare şi lucidă într-o înregistrare video dată publictăţii joi, relatează AFP.

Înregistrarea de 56 de secunde a fost realizată la Texas Health Presbyterian Hospital din Dallas şi prezintă o discuţie scurtă între Nina Pham şi medicul său curant.

Nina Pham a fost transferată joi la un spital specializat din Maryland, în apropiere de Washington. „Veniţi toţi la Maryland”, glumeşte asistenta în înregistrarea video.

Înregistrarea, postată pe YouTube, a fost realizată de medicul său. În imagini apare şi o altă infirmieră, care poartă mască şi echipament de protecţie.

„Vă iubesc”, spune asistenta personalului medical care s-a oferit voluntar pentru a o îngriji, ştergându-şi lacrimile. Potrivit spitalului, Nina Pham a solicitat difizarea înregistrării video.

Nina Pham l-a îngrijit pe liberianul Thomas Eric Duncan, primul pacient diagnosticat cu Ebola în SUA la Texas Health Presbyterian Hospital din Dallas. El a murit la 8 octombrie.

Sursa: Mediafax, Daily Mail

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase