Home » D:News » Mihaela Noroc, autorea proiectului fotografic „Atlasul frumuseţii” apreciat în străinătate, se află într-un impas. „M-am înşelat”

Mihaela Noroc, autorea proiectului fotografic „Atlasul frumuseţii” apreciat în străinătate, se află într-un impas. „M-am înşelat”

Publicat: 10.03.2015
Mihaela Noroc, autoarea proiectului "Atlasul frumuseţii", a rămas fără fondurile necesare continuării muncii sale.

Mihaela Noroc, tânăra fotografă care călătorit în aproape în treaga lume, timp de peste un an, pentru a realiza „Atlasul frumuseţii”/BAW (Beauty Around the World”, se află într-un impas.

Românca în vârstă de 29 de ani, al cărei proiect inedit a devenit extrem de cunoscut şi apreciat pe tot globul, se află acum în imposibilitatea de a-şi continua munca, din cauza problemelor financiare.

„Am călătorit 15 luni cu Atlasul frumuseţii, având un buget ridicol de mic pentru un asemenea demers. Au fost luni de sacrificii şi lipsuri în care n-aş fi rezistat fără sprijinul şi încurajările voastre”, a scris fotografa pe pagina sa de Facebook.

„În ultimele săptămâni, Atlasul frumuseţii a apărut în toată presa internaţională (The Independent, CNN, The Express Tribune, Forbes, Vanity Fair, Madame Figaro, L’Express, RTL, Corriere della Sera, Business Insider, Huffington Post ş.a., n. red), iar povestea lui a fost citită de peste 100 de milioane de oameni.

Citeşte continuarea aici.

Povestea Mihaelei Noroc şi a „Atlasului frumuseţii” poate fi citită într-un interviu acordat pentru gândul.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase