Home » D:News » Era o studentă obişnuită, apoi totul s-a schimbat. Acum poate fi subiect de studiu la facultatea de Medicină – VIDEO

Era o studentă obişnuită, apoi totul s-a schimbat. Acum poate fi subiect de studiu la facultatea de Medicină – VIDEO

Publicat: 26.04.2015
O studentă din State Unite începuse să aibe probleme de citire şi atunci când mai multe persoane vorbeau în jurul ei nu mai înţelegea ce se discuta. A mers la mai mulţi medici, dar specialiştii au avut păreri împărţite cu privire la sursa problemelor ei.

În cele din urmă, tânăra Yamini Karanam a descoperit că avea o tumoră adânc în creier şi a apelat la un doctor cunoscut pentru tehnicile sale puţin invazive de extirpare a tumorilor.

Acesta a descoperit că tumora femeii era, de fapt, fratele sau sora ei geamănă pe care nu a avut-o niciodată.

Sursă: YouTube

„Este geamănul diabolic care m-a torturat timp de 26 de ani”, spune studenta.

FOTO: newseveryday.com    FOTO: newseveryday.com

Un astfel de caz medical este mai răspândit decât ai crede. În loc ca ovulul fertilizat să se trasforme în gemeni, o parte din al doilea viitor fetus se dezvoltă în interiorul celuilalt. Multe astfel de tumori sunt alcătuite din ţesut nestructurat de la diverse organele, dar unele pot conţine şi elemente precum păr, dinţi sau oase. În cele mai rare cazuri, întregi organe sau membre se dezvoltă fără a avea un corp de care să se ataşeze.

Tumorile de acest tip pot fi maligne, dar de cele mai multe ori sunt benigne. Aşa s-a întâmplat şi în cazul lui Karanam. Medicii se aşteaptă să îşi revină complet după operaţie.

Sursă: iflscience.com

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase