Home » D:News » El este curatorul muzeului falusurilor din Islanda. 20.000 de persoane în vizitează anual – VIDEO

El este curatorul muzeului falusurilor din Islanda. 20.000 de persoane în vizitează anual – VIDEO

Publicat: 30.05.2015
Hjörtur Gísli Sigurðsson este curatorul Muzeului Falologic din Islanda, care găzduieşte o colecţie impresionantă de penisuri şi de obiecte în formă de penis.

Sigurðsson a început să colecţioneze penisuri în anul 1974. Primul a fost un falus uscat de taur, primit în glumă. Acesta l-a făcut să înceapă însă colecţia.

A avut nevoie de ani de zile pentru a avea destul de multe exponate în colecţie şi a reuşit să deschidă muzeul abia în anul 1997.

FOTO: YouTube    FOTO: YouTube

Hjörtur Gísli Sigurðsson

Multe dintre specimene provin de la mamiferele din regiune. Vânători, dar şi oameni simpli, îl anunţă pe Sigurðsson atunci când au prins un animal sau au găsit un animal mort pentru a preleva un nou falus pentru colecţie.

Muzeul are un singur specimen uman, provenit de la un bărbat de 95 de ani. El a semnat o scrisoare de donaţie în anul 1996, iar în 2011, când a murit, medicul legist i-a prelevat penisul şi l-a trimis la muzeu.

Sursă: YouTube

La Muzeul Falologic există şi 23 de specimene de la creaturi mitice din folclorul islandez, precum elfi, troli şi oameni ai mării. Unele dintre acestea au fost transmise din generaţie în generaţie înainte să ajungă la muzeu.

Anul trecut, 20.000 de persoane au vizitat acest muzeu bizar reacţia lor fiind în proporţie de 99,9% una pozitivă.

Sursă: Mental Floss

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase