Home » D:News » Primele imagini cu Prinţul George şi Prinţesa Charlotte – GALERIE FOTO

Primele imagini cu Prinţul George şi Prinţesa Charlotte – GALERIE FOTO

Publicat: 07.06.2015
Primele fotografii oficiale care o prezintă pe prinţesa Charlotte alături de fratele ei, prinţul George, au fost publicate sâmbătă de biroul de presă de la Palatul Kensington, reşedinţa oficială a ducelui şi ducesei de Cambridge, informează bbc.com.

Cele patru fotografii o arată pe prinţesa Charlotte în braţele fratelui ei, pe o canapea crem, la Anmer Hall din Norfolk, una dintre reşedinţele prinţului William al Marii Britanii.

Aceste imagini au fost realizate de ducesa de Cambridge la doar câteva săptămâni după venirea pe lume a prinţesei Charlotte, care s-a născut pe 2 mai.

Într-un comentariu publicat pe Twitter, biroul de presă de la Palatul Kensington a spus că aceste fotografii sunt „foarte speciale”.

În fiecare dintre imagini, prinţesa Charlotte stă în braţele fratelui ei mai mare, îmbrăcată într-o salopetă albă. Prinţul George poartă o cămaşă albă, pantaloni scurţi albaştri şi şoşete albastre.

Una dintre fotografii îl arată pe prinţul George în timp ce îşi sărută sora mai mică pe frunte.

Ducele şi ducesa de Cambridge şi copiii lor s-au mutat la Anmer Hall la scurt timp după naşterea prinţesei Charlotte, care a venit pe lume la o maternitate din Londra.

Prinţul William şi soţia lui, Catherine, intenţionează să îşi petreacă următorii ani la Anmer Hall, pentru a-i creşte în această reşedinţă, aflată într-o zonă rurală, pe prinţesa Charlotte şi prinţul George – care va împlini în curând vârsta de doi ani – cu ajutorul unei bone.

Fotografia este una dintre pasiunile ducesei de Cambridge, potrivit biografiei sale de pe site-ul oficial al casei regale britanice. Imaginile au fost realizate cu un aparat de fotografiat Canon EOS 5D Mark II.

Primele fotografii oficiale ale prinţului George, date publicităţii în 2013, au fost realizate de tatăl ducesei de Cambridge, Michael Middleton, în grădina reşedinţei pe care familia sa o deţine în Bucklebury, în comitatul Berkshire.

Vineri, casa regală britanică a anunţat că prinţesa Charlotte va fi botezată pe 5 iulie. Cermonia va avea loc la Biserica St. Mary Magdalene, aflată pe domeniul Sandringham deţinut de regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii.

Prinţesa Charlotte s-a născut pe 2 mai la maternitatea spitalului St. Mary din Londra şi a avut la naştere greutatea de 3,7 kilograme.

Ocupând locul al patrulea în ordinea de succesiune la tronul britanic, ea a primit la câteva zile după naştere titlul oficial de Alteţa Sa Regală Prinţesa Charlotte Elizabeth Diana de Cambridge.

Sursă: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase