Home » D:News » Doi ruşi au fotografiat ilegal cele mai UIMITOARE panorame – GALERIE FOTO

Doi ruşi au fotografiat ilegal cele mai UIMITOARE panorame – GALERIE FOTO

Doi ruşi au fotografiat ilegal cele mai UIMITOARE panorame – GALERIE FOTO
Publicat: 01.07.2015
Doi fotografi ruşi îşi riscă periodic libertatea pentru a capta imagini spectaculoase cu şi din obiective turistice populare, pe care le publică apoi pe o pagină dedicată de Internet.

 Vadim Mahora şi Vitali Raskalovym au devenit cunoscuţi în urmă cu doi ani, când presa a preluat o serie de fotografii ilegale, pe care cei doi le-au realizat de pe Marea Piramidă din Giza.

Cei doi nu s-au oprit, însă, acolo şi au continuat să sfideze legi şi înălţimi ameţitoare, pentru a capta imagini inedite din cele mai îndrăzneţe unghiuri, notează Business Insider.

Colecţia impresionantă de fotografii realizate de cei doi în ultimii ani poate fi urmărită pe un site dedicat acestor proiecte, intitulat ontheroofs.com.
Citeşte şi: IMAGINI INEDITE: Pământul, văzut din spaţiu – GALERIE FOTO

Imaginile includ panorame din vârful unora dintre cele mai înalte structuri din lume, precum şi capturi ale unor faţade altminteri greu de admirat.

Găsiţi aici câteva dintre cele mai spectaculoase fotografii realizate de Vadim Mahora şi Vitali Raskalovym.

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase