Home » D:News » Dovezile susţin o teorie a conspiraţiei care spune că Hitler n-ar fi murit în buncărul din Berlin

Dovezile susţin o teorie a conspiraţiei care spune că Hitler n-ar fi murit în buncărul din Berlin

Publicat: 24.07.2015
La puţin timp de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial au început să apară zvonuri potrivit cărora Adolf Hitler nu s-ar fi sinucis în buncărul din Berlin, ba chair ar fi reuşit să fugă în America de Sud.

Există numeroase motive care au dus la apariţia acestor temeri. În primul rând, trupul său a fost ars imediat, fiind identificat de dentistul său, care uitându-se doar la scalp a confirmat că ar fi vorba despre dantura liderului nazist. Cu toate acestea, dentistul nu a efectuat nicio investigaţie suplimentară, mulţumindu-se să comenteze doar pe baza a ceea ce a văzut.

Singura imagine a cadavrului este cea de mai jos, fotografie în care nu se pot observa prea multe detalii.

Mai mult, ultimul zbor nazist înaintea căderii Berlinului a fost făcut de Hanna Reitsch, pilotul preferat al lui Hitler.

În 2000, guvernul rus a produs ceea ce susţinut a fi craniul liderului nazist. Acestea confirma faptul că ar fi fost împuşcat în cap. Cu toate acestea, nouă ani mai târziu, specialiştii de la Universitatea din Connecticut au demonstrat nu doar că acel craniu nu era al lui Hitler, ci chiar al unei femei sub 40 de ani. Asta în condiţiile în care liderul german ar fi murit la 56 de ani.

Sursă: Cracked

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase