Home » D:News » STUDIU: Dimensiunea medie a organului sexual masculin a fost stabilită oficial

STUDIU: Dimensiunea medie a organului sexual masculin a fost stabilită oficial

STUDIU: Dimensiunea medie a organului sexual masculin a fost stabilită oficial
Publicat: 22.07.2015
Dimensiunea medie a organului sexual masculin a fost stabilită oficial, de către autorităţile medicale din Franţa, informează Huffington Post.
 
Astfel, cercetătorii au stabilit că dimensiunea medie a unui penis este între 9 şi 9,5 centimetri în stare flască şi între 12,8 şi 14 centimetri în erecţie.
 
Totodată, circumferinţa medie variază, potrivit oamenilor de ştiinţă.
 
Cercetarea realizată de Academia Naţională de Chirurgie din Franţa urmăreşte să-i împiedice pe bărbaţi să-şi facă operaţii de mărire a penisului, extrem de solicitate în prezent.
 
„Sentimentul că nu ai un penis suficient de mare poate fi o sursă de anxietate şi de suferinţă psihologică pentru un bărbat”, au spus reprezentanţii Academiei Naţionale de Chirurgie. În plus, aceştia avertizează că „operaţiile de mărire a penisului „implică riscul unor complicaţii, în special în ceea ce priveşte erecţia”.
 
Potrivit unui studiu realizat anterior şi citat de The Telegraph, francezii au cea mai mare dimenisiune a organului sexual masculin din Europa, aceasta, fiind în medie, de 15,48 de centimetri în erecţie.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase