Home » D:News » Revista de Medicină Sexuală publică un studiu care îi linişteşte pe bărbaţi: „Cum arată organul genital masculin frumos”

Revista de Medicină Sexuală publică un studiu care îi linişteşte pe bărbaţi: „Cum arată organul genital masculin frumos”

Revista de Medicină Sexuală publică un studiu care îi linişteşte pe bărbaţi: „Cum arată organul genital masculin frumos”
Publicat: 27.07.2015
Cercetătorii au realizat recent un studiu controversat, intitulat "Cum arată un organ genital masculin frumos". În acest scop, aceştia au apelat la femei, pentru a afla opinia lor despre penisul ideal. Ce au descoperit este uimitor.

Studiul, publicat în Revista de Medicină Sexuală, a făcut parte dintr-un proiect mai mare, care se concentrează asupra bărbaţilor care s-au operat pentru hipospadias (o boală în care deschiderea uretrei se află pe partea de dedesubt a penisului, nu în vârf). Cercetătorii au vrut să afle cum arată penisul perfect în viziunea femeilor şi dacă reprezentantele sexului frumos consideră (sau nu) că bărbaţii operaţi pentru hipospadias au penisuri „anormale”.


Peste o sută de femei au fost rugate să analizeze şi să clasifice opt criterii legate de estetica organului genital masculin, pe o scară de la 1 la 5, de la cel mai puţin important (1) la cel mai important (5).

Printre criterii s-au numărat lungimea, circumferinţa, dar şi poziţia, respectiv forma deschiderii urinare, cunoscută drept meatul urinar.

Cercetătorii au pus întrebări despre forma glandului şi a pielii penisului, scrot, părul pubian şi „estetica generală”, scrie iflscience.com. Aspectul estetic general pare cel mai important pentru femei, după cum relevă studiul, în timp ce poziţia şi forma meatului urinar sunt considerat cel mai puţin importante.

Contrar clişeului legat de mărimea penisului, aceasta este al şaselea cel mai important aspect pentru femei, circumferinţa aflându-se pe locul trei şi părul pubian pe locul doi. Pe de altă parte, studiul a fost realizat în rândul unui număr foarte redus de femei, astfel încât nu poate fi folosit pentru generalizare. Per ansamblu, încercând să afle cum arată organul genital masculin perfect, cercetătorii au conchis că nu există „un aspect esenţial” în această privinţă.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase