Prima pagină D:News

Un scafandru a găsit pe fundul apei un aparat de fotografiat ruginit. Când l-a deschis a avut o SURPRIZĂ de proporţii

09.19.2015 | ● Vizualizări: 205408
Foto: Facebook/Lubomir Zajíček     + zoom
Galerie foto (2)

Un aparat de fotografiat a fost recuperat la începutul lunii august din apele frumosului oraş medieval Český Krumlov, din Boemia de Sud (Cehia). Deşi aparatul era destul de ruginit, cel care l-a găsit, un scafandru, a avut o mare surriză când l-a deschis.

Cardul de memorie încă funcţiona şi conţinea peste 1.000 de fotografii, în multe dintre ele fiind imortalizată o tânără pe care a considerat-o ca fiind proprietara camerei de fotografiat.

Top 10 cele mai bune maşini diesel. GALERIE FOTO

Potrivit scafandrului, pe nume Lubomir Zajicek, în fotografii apăreau animale de companie, imagini dintr-o excursie din Anglia, iar ultimele erau din oraşul  Český Krumlov, având data de 12.06.2010.

Nu mai este cale de întoarcere! Decizia luată de Cioloş în această dimineaţă. Va fi un adevărat cutremur în Guvern 

Scafandrul ceh a luat decizia să o găsească pe proprietara aparatului. Astfel, el a postat câteva dintre fotografii pe Facebook, care la începutul acestei săptămâni ajunseseră la 23.000 de distribuiri pe reţeaua de socializare.

Scandal după ce o chelneriţă goală a apărut de nicăieri în timpul unei transmisiuni live pe Facebook şi TV. Regia a tăiat repede imaginile, dar a fost prea târziu VIDEO

Astfel, el a aflat că pe tânără o cheamă Chloe şi locuieşte în Australia. Lubourmir Zajicek urmează să îi trimită fotografiile pe care le-a recuperat de pe fundul apei.

Chloe / Foto: Facebook/Lubomir Zajíček

Sursa: Expats