Home » D:News » „Fight Club” în viaţa reală: Un fost mafiot american organizează lupte inspirate de celebrul film – FOTO, VIDEO

„Fight Club” în viaţa reală: Un fost mafiot american organizează lupte inspirate de celebrul film – FOTO, VIDEO

Publicat: 25.09.2015
Lupte brutale, asemănătoare cu cele din celebrul film "Fight Club" sunt organizate în suburbiile americane de către foşti mafioţi. Aceştia speră ca aceste lupte să poată intra în curând în legalitate. Dacă acest lucru s-ar întâmpla, acesta ar putea fi actul de naştere al unei industrii care va produce sute de miliarde de dolari, informează Daily Mail.
Luptătorii de ocazie pot câştiga până la 100.000 de dolari într-o singură noapte, pentru o singură luptă. 
 
Danny Provenzano (51 de ani), organizatorul acestor competiţii, e fost mafiot şi speră ca într-o zi aceste lupte să poată ajunge din stradă în arenele de box profesionist. „Suntem aproximativ 60 de luptători şi sunt convins că vom putea duce acest fenomen în arenele de box profesionist. Boxul fără mănuşi necesită mai multe abilităţi decât cel cu mănuşi, trebuie să te asiguri că fiecare lovitură contează, altfel îţi vei rupe mâna”, spune Provenzano.
 
 
Potrivit jurnaliştilor Daily Mail, atmosfera acestor lupte e asemănătoare cu cea din filmul „Fight Club”. Luptătorii de ocazie se întâlnesc în locuri secrete de pe Coasta de Est şi boxează, în timp ce alţi luptători formează un cerc în jurul lor.
 
 
 
Bobby Gunn a câştigat prima sa luptă în 2011 şi acum e considerat unul dintre cei mai buni boxeri din lume. „Fac asta pentru familia mea, fac asta pentru toţi amatorii de box care vor să aibă un cadru legitim pentru ceea ce fac. Şi mai fac asta pentru mândria mea. Lupt de când aveam şase ani. Sper ca într-o zi să ajung să mă lupt cu Kimbo Slice (fost campion la categoria grea), cred că dacă am putea organiza această întâlnire am putea aduce acest sport în zona mainstream”, a spus Gunn, citat  de publicaţia britanică. 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase