Home » D:News » Un grup de motociclişti din Rusia încearcă să construiască ”prima biserică subacvatică din lume”. Cine s-ar afla în spatele proiectului

Un grup de motociclişti din Rusia încearcă să construiască ”prima biserică subacvatică din lume”. Cine s-ar afla în spatele proiectului

Publicat: 09.10.2015
Un grup de ruşi încearcă să construiască „prima biserică subacvatică din lume”, în zona Capului Fiolent, la 200 de metri distanţă de coasta Crimeei.

Recent, scafandrii au amplasat o cruce mare la o adâncime de 20 de metri sub nivelul mării, marcând demararea proiectului.

Construcţia bisericii este parţial sponsorizată de un club de motociclişti din Rusia, „Lupii Nocturni”, care ar avea legături strânse cu preşedintele Vladimir Putin. Un alt finanţator important al proiectului bisericii subacvatice este Biserica Ortodoxă Rusă din cadrul Patriarhiei de la Moscova. Ambele grupuri speră ca biserica să atragă numeroşi turişti în peninsula Crimeea, anexată de Rusia.

„Biserica subacvatică va arăta ca orice altă biserică”, a declarat Arhimandritul Tikhon, care este şi scafandru amator în timpul liber.

Citeşte continuarea aici!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase