Home » D:News » Noi DEZVĂLUIRI despre liderul nord-coreean Kim Jong-un: ”Trebuie să o faci pentru că nu vrei să mori” – FOTO, VIDEO

Noi DEZVĂLUIRI despre liderul nord-coreean Kim Jong-un: ”Trebuie să o faci pentru că nu vrei să mori” – FOTO, VIDEO

Publicat: 26.10.2015
Liderul nord-coreean Kim Jong-un este primit întotdeauna de popor cu lacrimi de "fericire", cu ropote de aplauze şi cu urale, dar în spatele entuziasmului manifestat de oameni, înalţi demnitari sau simpli cetăţeni, se ascunde o realitate teribilă: oamenii aplaudă de frică, scrie Daily Mail.
Este o frică viscerală care îi determină să mimeze fericirea, pentru că ştiu că dacă nu transmit ce se aşteaptă de la ei vor fi morţi, susţine un fost ofiţer de armată. 
 
Într-un interviu, pentru Sky News, întrebat fiind de ce mereu oamenii se întrec în manifestări de adulaţie când apare Kim Jong-un, el a replicat: “Dacă nu baţi din palme este ca şi cum ai sfida partidul, eşti considerat un opozant al regimului. Trebuie să aplauzi dacă nu vrei să mori”.

„Trebuie să o faci pentru că nu vrei să mori”, a adăugat fostul soldat, al cărui identitate nu a fost dezvăluită pentru a-i proteja familia.

El se afă în prezent în capitala Coreei de Sud şi a povestit că a asistat la numeroase execuţii publice, în timpul celor 20 de ani cât a servit în armata regimului de la Phenian.

“În unitatea în care am fost locotenent au fost executaţi şi soldaţi şi am văzut o grămadă de execuţii publice. Când Kim Jong-un greşeşte se enervează şi altcineva e tras la răspundere. Prin urmare, oamenii sunt pedepsiţi sau executaţi. Nu plătesc cei care au făcut rău”, a mai spus dezertorul.

Înainte de a „trăda” Coreea de Nord, în urmă cu un an, din cauza disperării şi sărăciei, după cum el însuşi mărturişeşte, a mai încercat o „evadare”.

Citeşte aici continuarea!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase