Home » D:News » Copilul fără creier uimeşte medicii la doi ani de la naştere: ”Medicii nu i-au dat nicio şansă” – FOTO

Copilul fără creier uimeşte medicii la doi ani de la naştere: ”Medicii nu i-au dat nicio şansă” – FOTO

Publicat: 02.11.2015
Aaron Murray, băieţelul care s-a născut în urmă cu doi ani cu boala Holoprosencephaly (HPE), a uimit medicii după ce a rostit primul cuvânt.

Emma Murray este o tânără mamă, în vârstă de doar 24 de ani, care a născut un băieţel bolnav de Holoprosencephaly, scrie Daily Mail.

Aaron a fost diagnosticat cu această boală rară chiar la naştere. Creierul unui astfel de copil nu este unul complet, chiar dacă o astfel de persoană se poate mişca singură şi poate respira. Medicii i-au spus Emmei că în câteva minute copilul poate muri şi astfel totul a fost urgentat pentru a-i putea face micuţului botezul în maternitate. Aaron s-a născut cu doar un trunchi cerebral.  

Doi ani mai târziu, Aaron a uimit medicii când a spus primul său cuvânt. Emma a declarat: „Când Aaron s-a născut, primul lucru care mi s-a spus a fost că nu există nicio şansă ca el să supravieţuiască. Mi s-a spus că ar putea trăi timp de trei minute, de trei ore sau trei zile. Doctorii mi-au spus că dacă ar fi fost oricare dintre celelalte organe, atunci ar fi putut să facă ceva, dar este încă peste puterile medicinei moderne să facă ceva în cazul nostru”.

Citeşte aici continuarea!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase