Home » D:News » Trupa Taxi a lansat o melodie în memoria victimelor tragediei din Colectiv – „Ce faceţi?” AUDIO

Trupa Taxi a lansat o melodie în memoria victimelor tragediei din Colectiv – „Ce faceţi?” AUDIO

Trupa Taxi a lansat o melodie în memoria victimelor tragediei din Colectiv –  „Ce faceţi?”  AUDIO
Publicat: 03.11.2015
Trupa Taxi a lansat, luni, melodia "Ce faceţi?", în memoria victimelor incendiului izbucnit, vineri, în clubul Colectiv din Bucureşti, în urma căruia au murit 31 de persoane.

Melodia „Ce faceţi?” a fost publicată, luni, pe canalul de YouTube al formaţiei Taxi. Piesa nu are un videoclip dedicat, în locul acestuia fiind publicată o imagine neagră, ca doliu pentru victimele incendiului din Colectiv.

„Hei, ce faceţi? De fapt, ştiu, vă gândiţi la mine/ Staţi liniştiţi, m-a durut cam rău, dar acum mi-e bine/ Suntem toţi aici, lumea se poartă frumos, ne-au pus aripi noi/ Şi totul ar fi perfect, doar că ne e şi nouă dor de voi./ În rest este bine, sunt concerte rock peste tot şi se aude foarte clar, se aude fiecare cuvânt/ Şi băieţii cântă foarte, foarte, foarte tare/ Pentru că doar aşa se aude mai încet răul de pe Pământ”, sunt o parte dintre versurile melodiei trupei Taxi.

Până în momentul difuzării acestei ştiri, melodia „Ce faceţi?” are peste 5.600 de vizualizări pe YouTube.

Potrivit celui mai recent bilanţ al autorităţilor, în urma incendiului izbucnit vineri noapte în clubul Colectiv au murit 31 de persoane. Alte aproximativ 130 de persoane sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti, până la 90 fiind în stare critică şi gravă.

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase