Home » D:News » Răspunsul pe care un tânăr cu dureri de cap violente l-a primit de la medici: ”Oh! aveţi un parazit în cap” – VIDEO

Răspunsul pe care un tânăr cu dureri de cap violente l-a primit de la medici: ”Oh! aveţi un parazit în cap” – VIDEO

Răspunsul pe care un tânăr cu dureri de cap violente l-a primit de la medici: ”Oh! aveţi un parazit în cap” – VIDEO
Publicat: 07.11.2015
Cauza durerilor de cap violente de care s-a plâns un student din California a fost identificată de medici după investigaţii complexe: o tenie, care se instalase în creier şi era aproape să-l coste viaţa.

Luis Ortiz, un student din Sacramento (California) a declarat la televiziunea CBS că a plecat să consulte un medic după ce a suferit de dureri de cap şi vărsături.

Examenele imagistice asupra creierului său au relevat prezenţa intrusului care îşi instalase „domiciliul” într-un chist.

„Oh! aveţi un parazit în cap. Vă vom opera rapid, pentru ca altfel, probabil, veţi muri „, i-au spus medicii, după cum a relatat pacientul.

„Sunt fericit că sunt în viaţă, pentru că dacă nu ar fi avut loc operaţia n-aş mai fi fost aici”, a declarat tânărul, potrivit Agerpres.

Cum a reuşit să ajungă în creier o tenie, care de obicei are reşedinţa în intestin, rămâne un mister, comentează AFP.

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase