Home » D:News » Diesel, câinele-erou mort în urma raidului de la Saint-Denis – FOTO

Diesel, câinele-erou mort în urma raidului de la Saint-Denis – FOTO

Publicat: 18.11.2015
Un câine al diviziei antitero a Poliţiei franceze a fost ucis, miercuri, în timpul operaţiunii de amploare desfăşurate în suburbia Saint-Denis. Diesel a murit în urma exploziei unei bombe kamikaze aflate asupra unei femei.

”Diesel, un ciobănesc belgian Malinois, câine de asalt al RAID a fost ucis de terorişti în operaţiunea aflată în desfăşurare“, a anunţat poliţia franceză miercuri pe pagina de Twitter a instituţiei.

Potrivit unor surse citate de presa franceză, Diesel a fost ucis în timpul exploziei provocate de detonarea unei bombe kamikaze aflată asupra unei femei. Câinele se afla într-un imobil situat la intersecţia dintre străzile Corbillon şi Republique din cartierul francez Saint-Denis.

Internauţii au început deja să-i aducă un omagiu câinelui-erou, folosind hastagul #jesuischein şi #RIPDiesel pe conturile de Twitter şi Facebook. 

Apreciat pentru calităţile sale deosebite, printre care viteza, curajul, supunerea, ciobănescul belgian Malinois este rasa preferată de trupele speciale RAID.

Citeşte aici continuarea!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase