Home » D:News » Misterul ”mingii de foc” de pe cerul SUA în urmă cu două zile a fost elucidat. Ce legătură au ruşii cu asta

Misterul ”mingii de foc” de pe cerul SUA în urmă cu două zile a fost elucidat. Ce legătură au ruşii cu asta

Misterul ”mingii de foc” de pe cerul SUA în urmă cu două zile a fost elucidat. Ce legătură au ruşii cu asta
Publicat: 23.12.2015
Obiectul misterios arăta ca o "minge de foc", care a străbătut cerul până s-a dezintegrat, putând fi observat de numeroşi locuitori din statele americane California, Arizona şi Nevada.

O „minge de foc” observată marţi seara de mai mulţi locuitori din trei state situate în vestul SUA era de fapt un fragment dintr-o rachetă lansată luni de Rusia, care reintra în atmosferă, relatează ABC News.

„M-am uitat în sus şi am văzut această lumină pe cer. Arăta aproape ca un foc de artificii, dar părea prea sus şi prea rapid pentru a fi un artificiu”, a declarat Armando Epifani, un locuitor din Berkeley.

După apariţia obiectului misterior, reţelele de socializare au fost pline de fotografii şi înregistrări video cu „mingea de foc”.


ABC Breaking News | Latest News Videos

Marţi seara, Comandamentul Strategic al SUA a anunţat că obiectul misterios era de fapt un fragment dintr-o rachetă care reintra în atmosferă.

Julie Ziegenhorn, purtătoarea de cuvânt a Comandamentului Strategic al SUA, a precizat că este vorba despre un fragment dintr-o rachetă SL-4 lansată de Rusia luni, potrivit site-ului agenţiei Associated Press.

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase