Home » D:News » Bunele maniere se respectă şi în noaptea de Revelion. Câteva sugestii pentru a nu părea un primitiv

Bunele maniere se respectă şi în noaptea de Revelion. Câteva sugestii pentru a nu părea un primitiv

Publicat: 30.12.2016
Sărbătoarea trecerii dintre ani e tot mai aproape, iar în noaptea de Anul Nou mulţi oameni fac exces de alcool şi uită de normele sociale.
Cu o sugestie despre comportamentul în noaptea de Revelion vine expertul în bunele maniere Julie Lamberg-Burnet.
Fondatorul Şcolii din Sydney de Protocol, Julie Lamberg-Burnet ne explică cum să ne comportăm în noaptea dintre ani ca a doua zi să ne simţim bine şi fără de regrete.
 
1. Informează-te despre dress code
 
Seara Anului Nou este ocazia perfectă de a străluci, dar nu trebuie de exagerat. Expertul Lamberg-Burnet a sugerat să optaţi pentru un strop de eleganţă.”Folosiţi această oportunitate pentru a fi plină de farmec, iar dacă nu sunteţi decisă ce ţinută să alegeţi consultaţi-vă cu gazda în privinţa tipului de party” , a declarat experta.
 
2. Respectaţi lista de invitaţi (dacă sunteţi gazdă)
 
O petrecere frmoasă nu înseamnă să inviţi întrega listă de prieteni de pe Facebook. Lamberg-Burnet sugerează gazdelor să invite oaspeţi care vor fi compatibil, iar dacă cineva se auto-invită, este bine să spuneţi nu.
 
3. Invitaţi-vă vecinii
 
Petrecerea de Revelion e o ocazie potrivită de a te împrieteni cu vecinii, dar şi o soluţie pentru a evita mai târziu neplăceri legate de zgomotul care venea de la tine. 
 
4. Nu uita de abilităţile de comunicare
 
Nimeni nu vrea ca petrecerea să se termine înainte de miezul nopţii, iar conversaţia este cel mai bun mod de a ţine oamenii implicaţi. Lamberg-Burnet a declarat că oaspeţii ar trebui să se prezinte singuri la orice membru nou al grupului fără a aştepta implicaţiile gazdei. În timp ce întrebările pe care le vor folosi pentru a întreţine o conversaţie animată şi interesantă vor fi de tip deschis. Cel mai bun mod de a face o prima impresie pozitivă? Iniţiază o strângere de mână.
 
5. Respectă gazda evenimentului
 
În timp ce tot accentul se pune pe miezul nopţii, asiguraţi-vă că nu ve
ţi rămâne mai mult decât permite bunul simţ. Oaspetele perfect ar pleca după ce a mai stat o oră rezonabilă după miezul nopţii. Înainte de a ajunge la petrecre, întrebă-ţi gazda dacă poţi să aduci ceva mâncare sau alte lucruri care pot fi necesare. 
 
6. Consumă moderat băuturi alcoolice
 
Lamberg-Burnet informează că personaele care ştiu că dezvoltă un comportament ”nepotrivit”  după ce beau câteva pahare în plus sunt sfătuite să-şi ”tempereze” consumul şi să se hidrateze cu mai multă apă.
 
7. Aveţi grijă ce postaţi pe mediile sociale
 
Unele poze nu vor arăta de parcă ar fi făcute de un fotograf profesionist, iar persoanele străine care pot nimeni întâmplător în poza ta pot crea situaţii confuze. Ai grijă cu cine te fotografiezi şi nu uita de amicul tău, căruia nu-i place să apară în check-in.
 
8. Încearcă să apari în fotografii fără pahar în mână
 
Expertul Lamberg-Burnet a declarat că paharele şi alte produselor alimentare sau tacâmuri ar trebui să fie puse la o parte, atunci când observi aparatul de fotografiat.
 
Sursa: Mail Online
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase