Home » D:News » O căţeluşă din SUA a ieşit pe locul 7 într-un semi-maraton destinat oamenilor. În cât timp l-a finalizat – VIDEO

O căţeluşă din SUA a ieşit pe locul 7 într-un semi-maraton destinat oamenilor. În cât timp l-a finalizat – VIDEO

O căţeluşă din SUA a ieşit pe locul 7 într-un semi-maraton destinat oamenilor. În cât timp l-a finalizat – VIDEO
Publicat: 29.01.2016
"Nu am făcut decât să deschid uşa, iar ea a început să alerge"

O căţeluşă pe nume Ludivine şi-a reprezentat specia într-o competiţie la care participau doar…oameni. Mai precis, este vorba de semi-maratonul Elkmont Half Marathon – The Trackless Train Trek, pe care patrupedul l-a finalizat în aproximativ o oră şi jumătate, ieşind pe locul 7.

Dat fiind faptul că maratonul se adresa exclusiv oamenilor, Ludivine nu era înscrisă pe lista de participare. Din câte se pare, ea a fost lăsată de stăpâna ei să se plimbe în apropierea casei, însă, la un moment dat, ea a ajuns pe traseul de alergare şi s-a luat la întrecere cu maratoniştii. „Nu am făcut decât să deschid uşa, iar ea a început să alerge”, susţine stăpâna căţeluşei, April Hamlin.

La competiţie au participat 165 de elevi ai şcolilor din oraşul Elkton, Maryland. Intrarea lui Ludivine în cursă, alături de toţi aceşti copii, i-a determinat pe organizatori să schimbe denumirea semi-maratonului în Hound Dog Half.

Concursul mai este cunoscut şi pentru faptul că, în trecut, un participant în vârstă de numai 8 ani a stabilit un nou record, după ce a scos un timp final de o oră şi 38 de minute. Până acum, se considera că o astfel de reuşită putea fi obţinută doar de un elev de clasa a 12-a.

Sursa: news.discovery.com

Vă recomandăm şi:

Este bine să mănânci în pat?

Sutienul inteligent, alternativă pentru smartwatch? VIDEO

Efectele pe care le produce încălzirea globală asupra animalelor. Cum sunt afectate veveriţele – FOTO

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase