Home » D:News » Păpuşile sexuale vor putea fi personalizate în funcţie de preferinţele utilizatorilor. Cum va fi posibil acest lucru – VIDEO

Păpuşile sexuale vor putea fi personalizate în funcţie de preferinţele utilizatorilor. Cum va fi posibil acest lucru – VIDEO

Păpuşile sexuale vor putea fi personalizate în funcţie de preferinţele utilizatorilor. Cum va fi posibil acest lucru – VIDEO
Publicat: 16.02.2016
"Dacă utilizatorul nu vrea ca partenera sa să fie inteligentă, ea nu va fi sau dacă va vrea ca ea să fie timidă, ea va fi timidă"

Jucăriile sexuale devin din ce în ce mai performante. Tehnologia de producţie a acestora încorporează elemente tot mai complexe, ce pot oferi utilizatorilor experienţe cât se poate de realiste. Ultima tendinţă: păpuşile ale căror personalitate poate fi modificată în funcţie de preferinţele celor care le folosesc.

Conceptul a fost dezvoltat de actorul de filme pentru adulţi Tyger Drew-Honey şi producătorul de jucării sexuale Matt McMullen. Cei doi au inventat un robot, care poate fi programat pentru a satisface cele mai curioase minţi. Deşi astfel de produse sunt deja disponibile pe piaţă, cel pe care l-au inventat Honey şi McMullen este diferit, deoarece poate fi personalizat prin intermediul unei aplicaţii de smartphone.

„Clientul va putea construi personalitatea păpuşii, în funcţie de preferinţele pe care le are. Dacă el nu vrea ca partenera sa să fie inteligentă, ea nu va fi sau dacă va vrea ca ea să fie timidă, ea va fi timidă. Cu ajutorul unor căşti, utilizatorul va putea aude tot ceea ce va dori să audă, pentru că sunetul simulează cele mai diverse dorinţe pe care le putem avea”, a declarat Matt McMullen.

În fabrica pe care producătorul de jucării pentru adulţi o deţine, Tyger a vorbit cu o astfel de păpuşă, denumită sugestiv Harmony. În momentul în care el a întrebat-o dacă vrea să facă sex, ea răspuns că va face acest lucru doar din momentul în care va fi achiziţionată de către un client.

Întrebat despre categoriile de clienţi care îi trec pragul companiei, McMullen a răspuns că produsele sale sunt cumpărate de aproape oricine îşi doreşte să aibă o păpuşă personalizată. „Unii dintre clienţi şi-au pierdut soţiile şi nu doresc să se implice într-o altă relaţie. Prin urmare, ei îşi cumpără o astfel de păpuşă”, a adăugat producătorul.

Tyger susţine că roboţii vor putea înlocui femeile care practică prostituţia. Astfel, ele nu vor mai fi expuse pericolelor asociate cu activitatea pe care o practică şi, totodată, riscul transmiterii de boli venerice va fi mult mai redus.

Sursa: Mail Online

Vă mai recomandăm şi: Cea mai cruntă epidemie din istoria modernă a făcut mai multe victime decât Primul Război Mondial. De ce a fost numită în mod greşit ”Gripa Spaniolă”? – VIDEO

                                             Cel mai rar rechin din lume a fost văzut. FOTO

                                             Un studiu cu o concluzie controversată: oamenii deştepţi trăiesc mai mult. Care e explicaţia

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase