Home » D:News » Cenuşăreasa timpurilor moderne există. ”Prinţul fermecător” a postat o imagine cu pantoful ei pe Twitter – FOTO

Cenuşăreasa timpurilor moderne există. ”Prinţul fermecător” a postat o imagine cu pantoful ei pe Twitter – FOTO

Cenuşăreasa timpurilor moderne există. ”Prinţul fermecător” a postat o imagine cu pantoful ei pe Twitter – FOTO
Publicat: 16.02.2016
Tânărul din Londra a descris-o în câteva cuvinte pe cea care i-a furat inima într-un taxi

Basmele continuă să ne fascineze chiar şi în ziua de astăzi, deşi trăim într-o epocă în care poveştile cu prinţi şi prinţese ar putea părea desuete. Unul dintre cele mai populare basme, cel al Cenuşăresei, este mult mai actual decât am crede, iar acest lucru nu ar putea decât să îl bucure pe Charles Perrault.

Aşa se face că, în Londra, tânărul Jay Breen, abia ajuns pe aeroporul Heathrow, decide să economisească câţiva bănuţi pentru a ajunge acasă şi ia un taxi în comun cu o altă persoană. Urcându-se în maşină, „prinţul fermecător” se aşază lângă o tânără sportivă, care de-abia venise de la alergat. Deşi ar fi trebuit să intre în conversaţie cu ea, Jay a ezitat, iar fata a coborât din taxi, în momentul în care a ajuns la destinaţie.

Universul a fost, însă, de partea lui, pentru că sportiva îşi uitase un pantof în maşină. Din câte se pare, acesta a căzut din geanta sport a tinerei, aşa cum Cenuşăresei i-a căzut pantoful de cristal pe treptele palatului, de unde ieşise în grabă. Jay a luat pantoful, l-a fotografiat şi a postat imaginea pe site-ul Twitter, în speranţa că tânăra îl va putea identifica.

„Fata era, într-adevăr, foarte frumoasă. În taxi, deborda de o energie, pe care n-am mai întâlnit-o de multă vreme. Chiar mi-ar plăcea să o reîntâlnesc”, a menţionat Jay Breen pe Twitter. El a mai adăugat că a călătorit împreună cu fata în după-amiaza zilei de 23 ianuarie. Ea avea părul brunet, ochii albaştri şi o înălţime de aproximativ 160 cm.

Sursa: theladbible.com

Vă mai recomandăm şi: Fântână de bere, construită în premieră într-o ţară europeană

                                             În viitor, ne va fi mult mai uşor să printăm fotografii. Invenţia-minune care va revoluţiona industria smartphone-urilor – FOTO+VIDEO

                                             INTERVIU VIDEO. Marius Gane, inginerul care cucereşte, de 30 de ani, cele mai înalte vârfuri din lume, dar salvează şi vieţi: ”Dacă am scăpat, înseamnă că riscul nu a fost prea mare”

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase