Home » D:News » O Biblie „bântuită” este vândută pe eBay cu 120.000 lire sterline. ”Se deschideau uşile, cineva mergea pe scări”. VIDEO

O Biblie „bântuită” este vândută pe eBay cu 120.000 lire sterline. ”Se deschideau uşile, cineva mergea pe scări”. VIDEO

Publicat: 29.02.2016
O Biblie din anii 1800, care ar fi „bântuită” de spirite negre, responsabile pentru aruncarea unei femei pe scări, a fost pusă la vânzare pe site-ul de licitaţii eBay.
Biblia a fost scoasă la vânzare de un bărbat pe nume Fred, care o ţine într-o cameră goală dintr-o biserică şi nu o aduce acasă, de teama unui blestem, scrie Daily Mail.
 
Fred, din Harrington, Cumbria, scrie că nu îşi asumă responsabilitatea pentru eventualele „activităţi de tip poltergeist”, pe care le-ar putea experimenta noul proprietar.
 
Fred a primit Biblia din anii 1800 de la o prietenă, care a moştenit-o de la bunicii ei. Femeia, al cărei nume nu a fost divulgat, i-a oferit cartea în 2011, deoarece „se săturase” de activităţile paranormale din casa ei.
 
„Se deschideau uşile, cineva mergea pe scări”, a povestit Fred, referindu-se la „spiritele” atrase de cartea veche.
 
Potrivit acestuia, proprietara ar fi fost aruncată pe scări de fantomele atrase de biblia respectivă. Mai mult, Fred a apelat la o exorcizare a casei, pentru a alunga spiritele rele. „M-am rugat şi am aruncat cu apă sfinţită peste tot, le-am zis spiritelor să plece din casa mea”, a povestit omul.
 
De asemenea, el a scos Biblia din casă, moment în care fenomenele paranormale au încetat. În cele din urmă, Biblia a ajuns într-o biserică.
 
Fred a scos Biblia la vânzare, dar a refuzat primul preţ oferit, de 50.000 lire sterline, crezând că valorează mai mulţi bani. În cele 16 zile de când a fost scoasă la licitaţie, cartea a atins un preţ de 120.000 lire sterline.
 
„Această carte este foarte bântuită şi după ce au examinat-o mai mulţi oameni avizaţi, au stabilit că spiritele rele sunt ataşate de paginile ei, astfel încât nu-mi asum nicio responsabilitate pentru activităţile de tip poltergeist care vor afecta viaţa viitorului cumpărător”, a explicat Fred în descrierea Bibliei din 1800.
 
Sursa: Gândul 
 
Vă recomadăm şi aceste articole: 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase