Home » D:News » Ce se întâmplă dacă masezi acest loc 30 de secunde

Ce se întâmplă dacă masezi acest loc 30 de secunde

Ce se întâmplă dacă masezi acest loc 30 de secunde
Publicat: 01.05.2016
Timusul, denumit şi “glanda fericirii” este organul central al sistemului imunitar. Este situat în spatele sternului şi are rolul de a diminua energiile negative şi de a întări sistemul imunitar.

Dar cum putem sesiza sau chiar beneficia de funcţiile sale?

La baza gâtului, chiar deasupra sternului, se află o scobitură pe care adesea nu am băgat-o în seamă. Însă acela este locul unde se află timusul, aşa-numitul „organ al fericirii”. Acesta este dezvoltat mai ales la copii, cu timpul reducându-şi dimensiunile şi transformându-se în grăsime corporală.

În timpul perioadelor de stres, timusul îşi reduce dimensiunile şi odată cu acestea şi activitatea. Acesta consevă energia, iar prin simpla lui stimulare timp de 20-30 de secunde putem intensifica vibraţia energiei. Astfel, atunci când ne simţim stresaţi sau lipsiţi de puteri ne putem “elibera” prin simpla masare a acestei glande.

Vom simţi astfel furnicături în corp şi o stare conştientă de pozitivitate. Acest lucru este posibil însă să nu apară imediat, ci printr-un exerciţiu zilnic care va face ca senzaţia de bine să se instaleze aproape instantaneu.

Sursa: Gândul
 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase