Home » D:News » Ejacularea feminină este reală. Ce conţine şi de ce a fost interzisă în filmele pentru adulţi? FOTO

Ejacularea feminină este reală. Ce conţine şi de ce a fost interzisă în filmele pentru adulţi? FOTO

Publicat: 19.06.2016
Această întrebare este una ştiinţifică şi nu ar trebuit să devină un subiect atât de sensibil precum e acum.

În primul rând, ejacularea nu va avea loc fără un orgasm. Atât bărbaţii cât şi femeile pot ejacula atunci când ajung la orgasm, doar că ejacularea feminină e diferită de versiunea masculină.

Oamenii pot ajunge foarte diferit la orgasm. Unora le ia puţin timp, în timp ce alţii au nevoie de o stare anume, pentru ei contează starea de spirit şi confortul emoţional. Există multiple dezbateri despre ce tipuri de orgasm poate fi la femei. Oamenii de ştiinţă au stabilit că, în general, există două tipuri de orgasm la femei: prin penetrare, care stimulează întregul complex clitoridian şi vaginal, şi prin stimularea clitoridiană externă.

Dar atunci când o femeie atinge orgasmul, uneori sunt eliberate fluidele interne, acestea sunt foarte diferite, începând de la lichidele care se elimină din cauza excitării şi până la lichidele ”de orgasm”. În ceea ce priveşte orgasmul, bărbaţii întotdeauna eliberează o mulţime de enzime şi spermatozoizi, dar numai între 10 şi 40 la sută dintre femei înregistrează o emisie involuntară de fluid. Volumele pot varia, iar cantitatea de lichid ejaculat de sex feminin variază între 30 şi 150 mililitri.

Acest procedeu fiziologic se numeşte colocvial “squirting” (stropire), iar timp de mii de ani filozofii şi femeile se întrebau ce ar conţine acest lichid şi cum apare?

Ejacularea feminină are loc pentru a ajuta procesul de reproducere. Spermatozoizii se pot deplasa numai într-un mediu lichid, fluidul suplimentar, care este de aceeaşi temperatură, vâscozitate şi pH, va ajuta spermatozoidul să ajungă la ovul nefertilizat şi la sfârşitul drumului biologic.

Pentru un studiu recent au fost recrutate şapte femei, care potrivit raportului furnizat de ele, ejaculează o cantitate foarte mare de lichid, încât ar putea umple un pahar. După ce oamenii de ştiinţă au colectat probe de urină, iar femeile au golit vezica urinară, le-a fost cerut să meargă într-o maşină cu ultrasunete şi să se stimuleze până la orgasm cu sau fără ajutorul unui partener.

Lichidul ejaculat a fost luat pentru probe, iar echipa de cercetători a analizat imaginile realizate cu ultrasunete. Spre surprinderea lor, deşi vezica urinară a fost golită înainte de orgasm, aceasta a început să se umple rapid cu lichid înainte de orgasm, ceea ce sugerează că acest lichid pulverizat este, în esenţă, o eliberare masivă de urină.

Analiza chimică ulterioară a probelor de lichide preluate de la femei, a confirmat faptul că două dintre aceste femei au ejaculat fluide care aproape în întregime erau urină. Probele au conţinut şi urme de antigen specific prostatic (PSA). PSA este o substanţă care ajuta spermatozoizii la înot şi este, de asemenea, găsită în lichidul ejaculat de bărbaţi. Substanţa PSA este produsă la bărbaţi de prostată, iar la femei în glandele Skene, şi are o culoare alb-lăptos.

Cercetătorii au ajuns la concluzia că există două tipuri de ejaculare feminină: dominată de urină şi infuzată cu PSA, cea de pe urmă e desemnată ca fiind ejaculaţia „adevărată”, în sensul că acesta conţine o substanţă destinată să ajute actul de reproducere.

Interzisă în Marea Britanie

Ejacularea feminină a fost recent interzisă în pornografia din Marea Britanie, în timp ce actul de ejaculare masculină este permis. Nu este foarte clar care sunt argumentele. Dar ejacularea feminină a ajuns să fie considerată ”ilegală” şi se alatură imaginilor precum „biciuirea agresivă”, penetrarea cu „orice obiect asociat cu violenţă” şi strangularea.

Acest lucru a fost întâmpinat cu proteste.

Aşa cum mulţi comentatori au subliniat, faptul că ejacularea feminină este compusă în mare parte din  urină nu o face mai puţin obscenă decât produsul ejaculat de reprezentanţii sexului masculin.

Sursa: IFL Science

Vă recomandăm şi aceste articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase