Home » D:News » Conacul abandonat al lui Mike Tyson. Imagini uluitoare din fosta proprietate a marelui boxer – FOTO+VIDEO

Conacul abandonat al lui Mike Tyson. Imagini uluitoare din fosta proprietate a marelui boxer – FOTO+VIDEO

Publicat: 21.06.2016
Când Mike Tyson se afla în topul lumii boxului, nimeni nu trăia ca el.

Mai jos este dovada stilului său de viaţă opulent şi anume conacul său abandonat din Ohio. Dominaţia lui pe ringul de box era de temut pentru toţi concurenţii lui. Dar întreaga sa lume s-a prăbuşit când a fost condamnat pentru viol în 1992.

Galerie foto

vezi galeria
8 foto

O dată ieşit din închisoare, Tyson a trebuit să-şi gestioneze proprietăţile şi asta a însemnat vânzarea conacul său din Ohio cu un preţ de nimic. Atunci doar un singur fotograf a avut o şansă de a imortaliza camerele goale ale imensului conac. Imaginile lui prezentau un adevărat spetacol al eleganţei în decădere.

De la piscina interioară şi până la camerele generoase decoarte cu pietre masiv,e era clar că lui Tyson i-a plăcut luxul şi şi-l putea permite. 

Câteva imagini pot spune multe despre cine a fost omul Mike Tyson. Deasupra şemineului, acoperite de praf, stau o colecţie întreagă de telecomenzi TV şi echipamente electronice. Pe lângă acestea se află şi baia impresionantă cu o oglinzi şi jacuzzi.

Sursa: Akon Konnected

Vă recomandăm şi aceste articole:

 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase