Home » D:News » Motivul surprinzător pentru care actorul Michael Caine a hotărât să îşi schimbe numele

Motivul surprinzător pentru care actorul Michael Caine a hotărât să îşi schimbe numele

Motivul surprinzător pentru care actorul Michael Caine a hotărât să îşi schimbe numele
Publicat: 24.07.2016
Numele real al actorului era ,,Maurice Micklewhite".
Ofiţerii de securitate de la aeroport rămâneau uluiţi când actorul britanic le prezenta un paşaport cu numele de Maurice Micklewhite, şi nu cel de Michael Caine, aşa că vedeta a hotărât să îşi schimbe numele, potrivit independent.co.uk.
 
Sir Michael Caine a declarat că a fost forţat să-şi schimbe numele printr-un act unilateral din cauză că trebuia să aştepte perioade îndelungate la Biroul de Control al Paşapoartelor.
 
Actorul în vârstă de 83 de ani s-a născut sub numele de Maurice Micklewhite, dar a adoptat numele de scenă Michael Caine în anii 1950.
 
În timp ce Michael Caine a devenit de-a lungul timpului unul dintre cei mai cunoscuţi actori britanici din ultimii 60 de ani după ce a jucat în filme precum Alfie, The Italian Job şi în trilogia The Dark Knight Rises, ofiţerii de Biroul de Imigrări erau confuzi când vedeau că pe paşaportul vedetei apărea un nume necunoscut.
 
Sir Michael pretinde că după ce filtrele de securitate au fost înăsprite la graniţele Marii Britanii datorită ameninţărilor teroriste, trebuia să îşi explice numele său de la naştere timp de o oră aşa că era mai simplu să şi-l schimbe oficial.
 
Citeşte continuarea articolului pe gandul.info
 
          
 
                                              Explicaţia ştiinţifică pentru care oamenilor le place vocea lui Morgan Freeman

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase