Home » D:News » Cei doi turişti americani care au desfiinţat România pe Youtube au fost şi la bulgari: ”litoralul e ca în Caraibe“

Cei doi turişti americani care au desfiinţat România pe Youtube au fost şi la bulgari: ”litoralul e ca în Caraibe“

Publicat: 03.09.2016
Cei doi turişti americani care au desfiinţat ţara noastră într-un clip publicat pe Youtube au vizitat şi ţările vecine. Harry şi Audrey s-au confruntat cu destule “peripeţii şi în Bulgaria”, au lăudat Croaţia şi au caracterizat în trei cuvinte Serbia.

Primul episod din ţara vecină este intitulat „În ce ne-am băgat?” şi este filmat în gara din localitatea sârbească Nis, aşteptând trenul spre Sofia, care a întârziat o oră şi jumătate, scrie Gândul.

„Am vorbit cu un localnic despre călătoria cu trenul şi a zis că e de rău. Când un localnic îţi spune asta, înseamnă că asa este”, spune Audrey.

„Dacă asta e Bulgaria, wow? A durat opt ore să ajungem, deşi trebuia să dureze cinci ore. Totul a fost în întârziere tot timpul. Trenul nu avea aer condiţionat”, au concluzionat aceştia.

La fel ca şi în România, au avut şi cuvinte de laudă pentru diferite obiective din Bulgaria, mai ales pentru staţiunile de la litoralul Mării Negre.

„E ultima noastră zi în Bulgaria, este ultima zi în care să ne putem bucura despre lucrurile pe care le iubim în Bulgaria, oamenii frumoşi, arhitectura, minunaţii cartofi prăjiţi cu brânză, salata şopska. (…) Oare suntem în Caraibe? Nu, suntem în Bulgaria”

Amintim că la plecarea din România, mesajul celor doi a fost „Scoateţi-mă din România”, fiind supăraţi pe trenurile care circulă cu 30 de kilometri la oră, despre oamenii din trenuri care put, despre locuinţa închiriată la Cluj, care era murdară, despre faptul că „în România semnele sunt întotdeauna greşite, oamenii greşesc tot timpul, totul este greşit tot timpul în România”.

Sursa: Gândul

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase