Home » D:News » Ingredientul INTIM dintr-o băutură pe care o mamă vegană o recomandă pentru prevenirea răcelii – VIDEO

Ingredientul INTIM dintr-o băutură pe care o mamă vegană o recomandă pentru prevenirea răcelii – VIDEO

Publicat: 14.11.2016
În perioada iernii, răceala este foarte frecventă, printre remediile recomandate de doctori se numără consumul de vitamina C şi echinaceea. Însă, Tracy, mamă a doi copii, recomandă un alt ingredient pentru prevenirea răcelii.

Fiind vegană şi antrenor de fitness personal, Tracy ştie cum să aibă grijă de sănătatea sa, însă noua sa poţiune a creat controverse pe internet.

Pentru poţiunea sa Tracy are nevoie de fructe, lapte de cocos, lapte de migdale şi lichid seminal. Conform tutorialului său de pe Youtube, Tracy a explorat beneficiile măştilor de faţă cu spermă de aproape un an. Totul a pornit de la sfatul cosmeticienei sale care i-a recomandat să se dea cu lichid seminal pe zonele cu rosacee. Acum, însă, femeia a descoperit că lichidul poate fi utilizat şi în băuturi. ,,Mă simţeam lipsită de energie, dar acum starea mea s-a îmbunătăţit,” a declarat femeia pentru The Sun

Un prieten al lui Tracy îi aduce acasă, de trei ori pe săptămână, o cutie cu fluidul său. Prietenul lui Tracy are toate analizele la zi, nu bea alcool, nu fumează şi nu consumă droguri. Gustul băuturii este influenţat de ceea ce mănâncă prietenul său.

Puteţi urmări videoclipullui Tracy mai jos.

Sursa: Mirror

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

O singură proteină din spermă produce în corpul femelelor schimbări masive, ce avantajează masculii

Telefonul mobil ameninţă fertilitatea masculină

Alergie la propria sperma – o afectiune a barbatilor moderni

Cercetătorii au descoperit cele mai vechi urme de spermă fosilizată

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase