Home » D:News » Regina Marii Britanii, aproape de o tragedie. Dezvăluirea făcută de un membru al Gărzii Regale

Regina Marii Britanii, aproape de o tragedie. Dezvăluirea făcută de un membru al Gărzii Regale

Regina Marii Britanii, aproape de o tragedie. Dezvăluirea făcută de un membru al Gărzii Regale
Publicat: 09.01.2017
Un fost membru al Gărzii Regale a dezvăluit că a fost la un pas de a o împuşca pe Regină după ce Majestatea Sa a ieşit într-o noapte la plimbare fără să anunţe, scrie Unilad.

Într-o seara, Regina a hotărât să facă o plimbare, deoarece nu putea dormi, însă nu a anunţat aşa cum se întâmplă în general în astfel de cazuri.

Ofiţerul, a cărui identitate este păstrată anonimă, a mărturisit că a văzut în întuneric o siluetă pe la ora 3.00 dimineaţa, precizează The Times.

A crezut că a dat peste un intrus în curtea palatului, aşa că a strigat: „Cine-i acolo?”. Spre surprinderea lui, era chiar Regina Elisabeta. „Fir-ar să fie, Majestatea Voastră, era să vă împuşc”.

Regina, căreia îi place să se mai plimbe prin curtea Palatului Regal atunci când nu poate să doarmă, i-ar fi răspuns gărzii sale: „Este în regulă. Data viitoare o să sun din clopoţel ca să nu trebuiască să mă împuşti.”

Şocanta ştire vine la puţin timp după o perioadă în care Regina s-a confrnutat cu o răceală foarte severă, care a făcut-o să lipsească de la ceremoniile oficiale de Crăciun şi de Anul Nou.

Sursa: Gândul

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase